Verkstadschef / Produktionschef - NOA Mekaniska

Verkstadschef / Produktionschef - NOA Mekaniska

Om tjänsten

I rollen som Verkstadschef kommer du ha personal-, kvalitets- och resultatansvar för en modern och välutvecklad maskinverkstad. Detta innebär att du hanterar personal, produktion, kvalitet, ekonomi samt arbetsmiljö och säkerhet. Samtidigt som du har stort fokus på det operativa arbetet kommer du också arbeta strategiskt med förbättringsarbete och projekt. Rollen innebär även kontakter med kunder, leverantörer och andra intressenter vilket ställer höga krav på förmåga att samarbete och kommunicera. Du kommer att rapportera till NOA:s VD och ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

Om dig
  • God erfarenhet av en producerande verksamhet
  • Kunskaper i verkstadsteknik är meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet av chefskap, resursfördelning, resultatuppfyllelse och kvalitetsansvar
  • Erfarenhet av att leda förändring- och förbättringsprojekt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du en ledare med stort intresse för människor, teknik och produktionsresultat. Du har ett coachande och kommunikativt ledarskap där du strävar efter att utveckla och inkludera medarbetarna du leder. Vidare har du en god organisatorisk förmåga samt är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är även väldigt lösningsorienterad och har höga principer beträffande produktivitet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Verkstadschef, Produktionschef, Technical supervisor, mekanisk verkstad, svarv, fräs, CAM, industri, verkstad, rekrytering, tillsvidare, Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner och styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där vi ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet. För mer information besök gärna https://www.noaab.se/.