NIMAB söker Entreprenadingenjör

NIMAB söker Entreprenadingenjör

Vill du vara med på vår resa där vi vidareutvecklar våra kärnkompetenser med egna resurser, specialistkompetens inom platsgjutna betongstommar, och tillsammans med våra kunder finner de bästa lösningarna tidigt i projekten?
NIMAB - en del av Strabag, har det bästa av båda världar! Vi har det lokala företagets närhet och dessutom styrkan och utvecklingsmöjligheterna i en av Europas ledande koncerner inom bygg och anläggningssektorn.

Om tjänsten

För att trivas i rollen som entreprenadingenjör på NIMAB är det en fördel om har minst ett par års erfarenhet i rollen som entreprenadingenjör, anbudsingenjör eller motsvarande.
Hos oss jobbar entreprenadingenjör i mycket nära samarbete med arbetschef och platschef. Huvudarbetsuppgifter är planering och inköp men även ekonomistyrning och miljöfrågor. Vi ser att du är drivande och ordningsam och att du har mycket god samarbetsförmåga.

Om verksamheten

Om oss
NIMAB bildades 1985 med säte i Sjöbo och med två kontor i Malmö. Idag är vårt fokus på byggproduktion i södra Skåne. Vår främsta byggmetod är platsgjutna betongstommar, men vi har givetvis både kunskap och erfarenhet att bygga med andra metoder. Vi är idag cirka 180 medarbetare fördelat på NIMAB Entreprenad och NIMAB Support.
Under 2011 blev vi en del av den STRABAG, en av Europas största bygg och anläggningskoncerner med 75 000 anställda och med projekt över hela världen.
NIMABs kärnkompetenser bygger på våra Kompetenta - Engagerade - Målmedvetna medarbetare och vi vill, tillsammans med våra kunder, hitta de bästa lösningarna i tidiga skeden. Vårt motto inom koncernen är TEAMS WORK vilket speglar kärnan i det viktiga i byggbranschen, nämligen arbetet med människor och deras välfungerande samarbete med varandra.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Andersson på hans.andersson@nimab.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)