Aftersales Manager

Aftersales Manager

Har du hög förståelse för bilbranschen generellt & eftermarknaden specifikt? Är du en stark och empatisk ledare? Vi söker nu en Aftersales Manager som ska säkerställa och ansvara för att Hyundai Sverige tar nästa steg inom detta område med fokus på kvalitet, lojalitet och försäljning.

Rollen i stort
Som chef för eftermarknaden ansvarar du för att vi har välfungerande och professionella serviceverkstäder på den svenska marknaden. Du jobbar aktivt med att bygga relationer och vara nära våra serviceverkstäder för att förstå deras dagliga verksamhet och för att ständigt förbättra och optimera processer inom detta område. Rollen innebär också ett övergripande ansvar för försäljning och lönsamhet kring reservdelar, tillbehör och andra intäktskällor kring eftermarknaden. Du är vårt ansikte utåt inom detta område samtidigt som du internt är en expert och kunskapskälla så att du tillsammans med de andra avdelningarna inom Hyundai Sverige driver hela vår affär metodiskt framåt. Tillsammans med våra fältstyrkor säkerställer du ett högt fokus på vårt varumärke och en god lokal kunskap om vår bilaffär. Med din hjälp utvecklas våra serviceverkstäder till de mest professionella i bilbranschen! Rollen innebär att du har din bas och utgår från vårt kontor i Malmö. Resor förekommer där du besöker både återförsäljare och fristående serviceverkstäder, men i huvudsak är tjänsten kontorsbaserad. Du har också regelbunden kontakt med vårt Europakontor med vilka du bygger långsiktiga relationer och utbyter relevant information. Du rapporterar till Country Manager Hyundai Sverige och ingår i den svenska ledningsgruppen.

Vem är du?
Vi söker dig som har en genuin förståelse för bilbranschen och fordonsaffären samt har erfarenhet av att arbeta på generalagentsnivå. Vidare besitter du en hög datorkunskap och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och du har en stark, förtroendeingivande och övertygande approach. Du driver tillsammans med ditt team metodiskt arbetet framåt inom ditt område och ansvarar även för ett antal projekt som ska implementeras, framförallt kommer det bli stort fokus på utrullningen av vårt kundnöjdhetsprogram samt flera digitala verktyg som ytterligare ska förbättra lojaliteten till våra auktoriserade serviceverkstäder. Du är van vid att fatta beslut samtidigt som du har förmågan att vid behov förankra och informera internt. Vidare är du en person som ser möjligheter och har ett starkt eget inre driv. Du har förmågan att jobba långsiktigt i en miljö som i mångt och mycket mäter din prestation kvantitativt. Du är därför bra på att prioritera och planera och kan variera dina dagar med både operativt och strategiskt arbete. Sist men inte minst delar du självklart också vårt starka intresse för bilbranschen.

Intresserad?
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Country Manager Bengt Larsson på b.larsson@hyundai.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?
Hyundai Bilar Import AB tog över importen av Hyundai i Sverige i november 2018. Tillsammans med våra återförsäljare fokuserar vi på att utveckla och stärka vår position på den svenska marknaden. Detta gör vi genom ett nära samarbete mellan våra importorganisationer i Sverige och Danmark, en reviderad strategi för den svenska marknaden och utvecklingen av våra försäljningsplattformar både fysiskt och digitalt.

Bolaget är en del av Nic. Christiansen Gruppen, som är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 780 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppens huvudsakliga verksamhet är import av Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, Land Rover och Jaguar i Skandinavien, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.