Marketing Specialist till FANUC Nordic

Marketing Specialist till FANUC Nordic

FANUC söker nu en Marketing Specialist

Är du en serviceminded och ansvarsfull lagspelare med kompetens inom marknadsföring som söker ett arbete med mycket variation? Då ser vi fram emot din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som Marketing Specialist ansvarar du för samtliga marknadsfrågor för Norden och Baltikum. I din roll agerar du "business enabler" med uppgift att skapa de bästa förutsättningarna för säljorganisationen att göra affärer. Rollen innehar såväl operativt som strategiskt ansvar. Exempel på arbetsuppgifter är digital marknadsföring, skapa content för kundtidning samt planering och upphandling i samband med mässor.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
  • Minst 5 års erfarenhet av marknadsföring inom tillverkningsindustrin
  • Minst 3 års erfarenhet av att han planerat och genomfört mässor
  • Erfarenhet av att ha arbetat med marknadsföring på social media
  • Flytande kunskap i Svenska och Engelska
  • Kunskap i Danska / Finska (meriterande)

Utöver ovan nämnda krav lägger vi stor betydelse vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är ansvarstagande, serviceorienterad och affärsmässig.
Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Är du nyfiken på att höra mer så vänligen kontakta gärna vår kontaktperson på rekryteringsbolaget NGENIA, filippa.jonsson@ngenia.se eller 073-982 42 73.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Filippa Jonsson
Telefon 0739824273
Email Mejla Filippa Jonsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fanuc.eu/se/en
Sista ansökningsdag 4 maj (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FANUC är världsledande inom fabriksautomation och har sedan de grundades i Japan 1956 installerat mer än 20 miljoner produkter världen över. Produkterna inkluderar CNC styrsystem, robotar, robotutrustning och en bred produktportfölj av maskiner för verkstadsindustrin, med högsta kvalitet.

Globalt består bolaget av totalt 7000 medarbetare. FANUC
Nordic, som nu är i ett starkt expansivt skede har 45 medarbetare som arbetar med multinationella kunder i Norden och de Baltiska länderna.

Hos FANUC råder en mångsidig och dynamisk företagskultur som drivs av framsteg och ett högt arbetstempo. Du kommer att arbeta i ett mycket engagerat team med drivna och passionerade kollegor.

Under hösten 2019 flyttar FANUC Nordic sitt huvudkontor till en helt nybyggd fastighet i Malmö, men redan nu vill man förstärka sitt team i söder. Förutom att vara med och etablera det nya huvudkontoret kommer du ingå i en globalt ledande verksamhet med starka finansiella rötter och få möjligheten att vara med på en tillväxtresa de närmsta åren.