Projektingenjör Building

Projektingenjör Building

Projektingenjör med intresse för juridiska frågor och utredningsarbete

Vi vill ha nöjda kunder! På NCC är vi glada av att ha fått förtroendet att genomföra stora intressanta projekt så som: byggnationen av nya Tingsrätten i Lund, ombyggnation av konserthuset och hotellet i Malmö samt byggnation av Multihuset i Limhamn. Efter slutfört projekt är det viktigt att vi når upp till våra kunders förväntningar på vår fortsatt leverans och behöver därför fler viktiga spelare till vårt lag inom eftermarknadsskedet.

Här är dina nya utmaningar

Som projektingenjör på vår eftermarknadsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Din tjänst kommer att bestå av två delar:
  • Du kommer att ansvara för att några av våra kunder fortsätter att vara nöjda under garanti- och ansvarstiden vilket innebär att hantera felanmälningar och ansvara för att rätt åtgärder genomförs. Du driver dina projekt självständigt mot mål och har alltid ögon på ekonomi, kvalitet och tid. Verksamheten bedrivs på ett kostnadsmedvetet och serviceinriktat sätt. Du kommer att samordna möten och ha kontinuerlig kontakt med våra interna projektorganisationer, kunder, underentreprenörer samt leverantörer.
  • En annan del blir att bistå dina kollegor och projektchefen i mer komplexa utredningsärenden av juridisk och teknisk karaktär.
Genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar tar teamet fram förebyggande åtgärder som bidrar till ett minskat antal garantiärenden.

Det här förväntar vi oss av dig

Som person drivs du av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas krävs det att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad. Du har förmågan och trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med underentreprenörer.

I förhandlingar räds du inte att framföra din ståndpunkt men kan även lyssna in din motparters åsikter. Du drivs av att komma till avslut med målet att båda parter är nöjda.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har med dig
  • Idag arbetar du som arbetsledare, projektingenjör/entreprenadingenjör eller som platschef inom husbyggnadsverksamhet alt som skadereglerare eller besiktningsman med ansvar för fastighetsfrågor.
  • God byggteknisk kompetens.
  • Behärskar byggjuridiken d v s AB och ABT.
  • Arbetat med tekniskt utredningsarbete och gärna försäkringsfrågor.
  • Meriterande om du har erfarenhet av besiktningsprocessen och entreprenadbesiktning.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort Malmö.

Kontakta gärna Projektchef Mikael Langebro, 070-653 60 56, alt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49. Registrera den ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 5 april 2019.

Kom och utvecklas!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.