Installationsledare

Installationsledare

Kvalificerad Installationsledare

Som installationsledare är du en nyckelperson för hanteringen av installationsfrågorna i dina projekt.

Din framtid!

I rollen som installationsledare leder och arbetar du tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektens alla skeden. Du deltar aktivt i anbuds- och systemskeden fram till produktionsstart samt som stöd under produktionen. Arbetet handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden. Du kommer t.ex. att arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler samt upphandling och samordning av installationsentreprenader.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har:
  • Gedigen erfarenhet, varav minst 5 år som installatör eller projektör, inom VVS och/eller EL.
  • Bakgrund som entreprenör alternativt som konsult inom någon av ovan nämnda områden samt med stort intresse för produktionsfrågor.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser, kortfattade beskrivningar, kalkyler samt anbud.
  • Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft av att driva projekt framåt men även att komma till avslut.
  • Du är en engagerad person med projektorienterad helhetssyn och som förstår sammanhanget mellan tekniska installationer och bygg.
  • Du är flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat.
  • Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.
Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö. Körkort krävs.

Vill du veta mer om rollen som installationsledare så kontakta gärna gruppchef Michael Vorbau, 070-658 08 96 alt. HR Specialist Rekrytering Monica Klersén 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt bearbeta ansökningarna. Senaste ansökningsdagen är dock den 7 april 2019.

Kom och utvecklas!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.