Handläggare/Projektör El

Handläggare/Projektör El

Erfaren Handläggare/Projektör inom El med intresse för att arbeta närmare produktionen


Här är dina nya utmaningar

Som handläggare/projektör hos oss arbetar du främst med El & Tele-konstruktion i Auto Cad och Revit tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten. Du har med dina kunskaper inom El & Tele även förmågan att se helheten för de andra installationsdisciplinerna, från ett projekts tidiga skede till avslutningsskedet. Du är van att upprätta handlingar inom alla skeden såsom program-och systemhandling samt förfrågningsunderlag.

Arbetet bedrivs genom samverkan mellan de olika teknikkompetenserna inom Teknik och Hållbarhet och i nära samarbete med olika kunder inom NCC-koncernen. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam miljö och en närhet till produktionen.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som arbetat några år som El- konsult. Du har med fördel erfarenhet av arbete med eller ”mot” en entreprenör. Vi ser att du är gymnasie- eller högskole-ingenjör med inriktning på El & Tele. Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Du gillar både att jobba självständigt och i grupp. Självklart brinner du för VDC (Virtual Design and Construction). Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer måste du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och vara en god kommunikatör. Du behärskar Officepaketet samt Autocad/Magicad/Revit.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidareanställningar med placering i Malmö. Resor i tjänsten förekommer.

Kontakta gärna HR Specialist, Monica Klersén, 070-653 90 49 eller Specialistchef Jan Fotmeijer 076-521 58 98 om du har ytterligare frågor. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval kommer att göras löpande dock senast 2018-10-12


Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och med stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring. Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av de hållbarhetsfrågor som NCC är involverade i.

Vi har ett bra utbyte mellan våra kontor där du kommer att få ta del av erfarenheter från projekt i andra delar av landet. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Välkommen till oss!

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet.

”Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag”
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 12 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.