Beläggningsverksamheten i Malmö växer

Beläggningsverksamheten i Malmö växer

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i region Syd.

Vi behöver därför förstärka vårt team med drivna och engagerade tjänstemän och yrkesarbetare som har erfarenhet av asfalt/anläggning.

Din roll

Vi är intresserade av sökande till alla roller som finns inom vår beläggningsverksamhet i region Syd för såväl tjänstemän som yrkesarbetare.

Oavsett vilken roll det gäller så ställer vi höga krav på att du har förmåga att samarbeta och skapa goda förutsättningar för ett gott arbetsklimat. Det är mycket viktigt att du kan ställa upp på NCCs värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda vilka genomsyrar verksamheten.

De här erfarenheterna har du med dig

Det är önskvärt att du har några års erfarenhet från branschen.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

De här egenskaperna vill vi att du har

En stark drivkraft att vilja skapa förutsättningar som leder till god lönsamhet.

Har förmågan att planera och strukturera arbetet.

Vi ligger i framkant gällande digitalisering vilket ställer krav på att du har mycket god datorvana.

Ytterligare information

Region Syd omfattar Skåne, Halland, Blekinge och Småland.

B-körkort är ett krav.

Du är välkommen att kontakta Anderas Westerdahl på e-post andreas.westerdahl@ncc.se eller tfn 070-5790350 för ytterligare information kring rekryteringsprocessen. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Senaste ansökningsdag är dock 2019-01-31. Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.