Anbudsingenjör Building

Anbudsingenjör Building

Från tidigt skede till uppstarten av ett nytt projekt!

Din nya roll

Anbudsingenjören ansvarar för kostnadsberäkning av våra projekt - från förslagshandling till färdigt anbud - i alla typer av husbyggnadsprojekt, från bostäder, kontor, simhallar till skolor mm.

Som anbudsingenjör har du en viktig roll, då du arbetar med att ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet. Du är involverad från tidigt skede och arbetar i team tillsammans med anbudsledare, affärschef, projektchef, inköp, installations- och projekteringsledare m.fl. allt efter projektets storlek och komplexitet. Efter erhållet projekt deltar du i uppstart och uppföljningar i det nya projektet för att få kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

Anbudsingenjören arbetar med allt ifrån mängdavtagning och detaljkalkylering till överslagsberäkningar i budgetkalkyler. Du arbetar med inhämtning av offerter i dialog med marknaden och har god kännedom om rådande prisnivåer. Du använder dig av såväl traditionella kalkylmetoder så som av olika IT-verktyg och system. Beroende på projektets storlek ansvarar du för ett eller fler uppdrag samtidigt.

Du rapporterar till gruppchefen för anbud.

Dina erfarenheter!
  • Kvalificerad erfarenhet av anbudsarbete från husproduktion alternativt så arbetar du idag som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller projektör.
  • God entreprenadjuridisk kännedom.
  • Byggteknisk utbildning med erfarenhet av byggproduktion.
Dessutom vill vi att du.
  • Är noggrann och analytisk.
  • Har förmågan att arbeta självständigt och mot tydliga deadlines.
  • Klarar av att överblicka helheten men inte glömmer detaljerna.
  • Ser möjligheter och finner lösningar samt förstår effekter av olika metodval.
  • Har förmågan att utveckla och behålla goda relationer både internt och externt
Din framtid

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Malmö.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 19 januari 2019.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 19 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.