Affärschef Building Syd

Affärschef Building Syd

Affärschef med goda marknadskontakter

Ett arbete för dig som drivs av att göra lönsamma affärer och som kan skapa långsiktiga kundrelationer. Besitter du också en gedigen kunskap inom byggproduktion och branschen i stort då kan rollen som Affärschef hos oss vara just den roll som är ditt nästa jobb.

Vi på NCC Building Syd bedriver entreprenadverksamhet i sydvästra Skåne. Våra projekt varierar i storlek och svårighetsgrad, allt i från bostäder till kommersiella byggnader. Vi är ca 200 anställda och omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

Du kommer att ingå i avdelningsledningen och rapportera till avdelningschefen.

Rollen som Affärschef

I din roll som Affärschef erbjuds du en unik position, i vilken du får möjlighet att fokusera på att skapa lönsamma affärer samt aktivt bidra till att utveckla NCC på marknaden. Konkret innebär det ansvar för att skapa och övergripande koordinera affären från början till slut, där byggandet av långsiktiga relationer med beslutsfattare är lika angelägna arbetsuppgifter som att säkerställa kvalitén i den interna rapporteringen. Tillsammans med övriga affärschefer är det ni som individer, och i grupp, som formar förutsättningarna för vår framtida projektverksamhet i sydvästra Skåne.

Dina fokusområden blir inom:

Sälj/marknad/kund. Du ska ansvara för orderingång, kundrelationer och för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt tillsammans med övriga affärschefer. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende hos beslutsfattare och att du proaktivt driver försäljningsarbetet genom att bevaka marknaden och göra bra affärer. Du har god kännedom om NCC:s värderingar och agerar efter dessa för att främja en god synergi av att vara ett stort företag.

Ledningsarbete. Du ska ta en aktiv roll i ledningsgruppen och då arbeta målinriktat för att förstärka NCC:s position som en ledande aktör i sydvästra Skåne. Du vågar utmana etablerade lösningar och driva affärsutvecklingen framåt.

Ledarskap. Genom ditt ledarskap ska du bygga nätverk och skapa goda och långvariga kundrelationer men även ett gott och utvecklande samarbete med dina kollegor.

Din Profil

Du har en byggteknisk utbildning samt flera års branscherfarenhet i ledande befattningar. Du är van att arbeta strategiskt och resultatinriktat med försäljning samt är van att leda stora projekt från idé till slutskede. Du har goda kontakter och kännedom av vad som händer på marknaden.

Rollen som Affärschef kräver att du både har pondus och ödmjukhet. Ditt kundorienterade synsätt hjälper dig att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Förhandlingskompetens med ett kommersiellt fokus liksom kunskaper i entreprenadjuridik, branschspecifika normer och regelverk ser vi som självklara.

Du är driven och resultatorienterad i ditt arbete och trivs med att övergripande leda projekt. Vi ser också att du har en god planeringsförmåga och en uthållighet, där du följer upp det dagliga arbetet på ett strukturerat och konsekvent sätt.

Du har förmågan att genom tydligt och inspirerande agerande få kollegor och medarbetare att växa för att nå gemensamma affärs- och projektmål. Du ser fördelen med att utbyta erfarenheter och kunskaper och har en stark vilja att utveckla verksamheten.

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Malmö. B-körkort är ett krav. Vi genomför bakgrundskontroll i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta HR-Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49 alternativt Avdelningschef Per-Ola Martinsson, 070-589 03 78. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 14 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.