Gruppchef projektering

Gruppchef projektering

NCC består av; NCC Infrastructure, NCC Building Sweden, NCC Building Nordics, NCC Property Development och NCC Industries. Tjänsten som Gruppchef för projektering ingår i NCC Infrastructure.

NCC Infrastructure driver såväl stora och komplexa projekt, som bygger och förnyar infrastruktur i lokalsamhället. NCC:s arbete omfattar hela kedjan från design och konstruktion till produktion och underhåll. Några exempel på det NCC anlägger är reningsverk, vattentorn, vägar, järnvägar, tunnlar, broar, hamnar, vindkraftverk, och produktionsanläggningar. Hos NCC finns kompetens för hela VA-processen och de bygger och installerar nyckelfärdiga vattenverk och avloppsreningsverk. Man utvecklar också metoder och tekniker för att såväl minska klimatpåverkan som hantera klimateffekter bland annat arbetar de med elektrifierad infrastruktur, förnyelse av ledningsnät istället för att bygga nytt, och olika dagvattenlösningar för att förebygga översvämningar.

Gruppchef projektering

Rollen som gruppchef jobbar du med ansvar för projekteringsprojekt i hela Skåne men med möjlighet till utgångspunkt i Malmö alternativt Helsingborg.

Arbetsbeskrivning

I rollen som gruppchef projektering har du det övergripande för att leda och fördela arbetet i teamet. Stor vikt kommer ligga i att till en början ansvara för och säkerställa att ni har rätt kompetens i gruppen genom nyrekrytering. Du kommer även själv att driva egna projekt och leda projekteringen vad gäller både den tekniska- och tidsmässiga samordningen. Du medverkar vid upphandlingen av underentreprenörer och ansvarar för leverantörsbedömningar samt upphandling av konsulttjänster. Du upprättar även risk- och möjlighetsanalyser samt ansvarar för att myndighetskrav följs vid projekteringen.

Som gruppchef ingår du i den utökade ledningsgruppen samt rapporterar till Staben gällande projekteringsområdet.

Utbildning

Du som söker har en examen som Civilingenjör, eller motsvarade högskoleutbildning samt flerårig branschyrkeserfarenhet.

Erfarenhet och kunskap

Du som söker har gedigen erfarenhet från branschen och är väl införstådd med byggkonstruktion, process och/eller VA.

Du är van att jobba samordnande med både interna och externa kontakter. Du har god vana av kundkontakt samt att agera kravställande mot underleverantörer.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en lösningsorienterad person som trivs i en organisation med högt tempo. För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad och stresstålig.

Du som söker är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Du arbetar ordningsamt och resultatorienterat för att driva arbetet framåt.

Vidare är du en ansvarsfull ledare som med ett coachande förhållningssätt leder ditt team framåt.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070-8810589 eller maria.larsson@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (41 dagar kvar)