Studentmedarbetare till Jaguar Land Rovers Marketing Team

Studentmedarbetare till Jaguar Land Rovers Marketing Team

Nu söker vi på Jaguar Land Rover nya studentmedarbetare till ett spännande och brett arbete i vårt Marketing Team!

Tjänsten som studentmedarbetare är under deltid samtidigt som du studerar marknadsföring och kan variera från vecka till vecka beroende på din individuella studieplan och pågående projekt (cirka 15 timmar per vecka). Som en av våra två nya studentmedarbetare kommer du att supportera Marketing avdelningen med spännande och olika uppgifter inom marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer främst att fokusera på hemsida, e-mailflöden och SEO. Det kan även förekomma arbetsuppgifter som rör andra delar av vår digitala närvaro.

Du kommer att vara delaktig i idéutveckling och skapande av projekt dedikerade till att stärka företagets varumärkespositionering inom olika målgrupper i enlighet med våra riktlinjer och affärsmål. Därutöver kommer du att supportera diverse projekt som står för kommunikation och samarbeta med dina kolleger. Du blir en del av en spännande och dynamisk verksamhet med ett gott arbetsklimat, där du får duktiga och kompetenta kollegor som kommer ge dig en god vägledning. Du kommer att få en praktisk erfarenhet samt en möjlighet till personlig utveckling.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, arbetar engagerat och är en självgående person. Du är även effektiv, ambitiös och strukturerad. Att vara detaljorienterad och ansvarsfull anser vi även är viktiga egenskaper i denna roll. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både i tal och skrift. Du kommer arbeta i våra nya lokaler på Nic. Christiansen Gruppen och du blir del av vårt Marketing team bestående av 5 medarbetare.

Ansök snarast via länken, senast den 21 augusti 2022. Vi intervjuar löpande och om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Love Halses lovhal@nc.dk eller kring rekryteringsprocessen Madeleine Grytzell Lundahl madgry@nc.dk.

Som medarbetare i BC Sweden AB blir du också en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S vilka äger importaffären av Jaguar Land Rover i Skandinavien.

Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den nordiska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 775 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9,4 miljarder dkk. Läs mer på www.nc.dk.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.nc.dk
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (5 dagar kvar)