Sales Advisor

Sales Advisor

Vi söker omgående en aktiv Sales Advisor till vår verksamhet i Malmö!

Som ett led i utvecklingen av Jaguar, Land Rover och Hyundais försäljningsökning i Sverige har vi nu en möjlighet för dig som är ambitiös, professionell och systematisk att vidareutveckla dina kunskaper inom försäljning och arbeta med CRM.

Rollen i sin helhet

För att stötta vår egen säljorganisation såväl som våra återförsäljares, söker vi nu en Sales Advisor med stort driv och vinnande personlighet. Du får en central roll i Customer Engagement teamet, och kommer att arbeta uppsökande med leads för att avtala provkörningar, skapa kunddialoger och leda kunden ytterligare ett steg framåt i köpprocessen. Du kommer att samarbeta tätt med dina kollegor inom både sälj och marknad för att öka vår närvaro hos potentiella kunder.

Arbetsuppgifter

Uppsökande samtal mot kalla/ varma leads från hemsidor och events

Emellanåt uppsökande kontakt med olika potentiella kunder

Behovsanalys och kunddialog med kalla/varma samtal

Boka och koordinera provkörningar med återförsäljare

Arbeta systematiskt och effektivt med leadshantering

Skicka ut offerter till kunder på önskade specifikationer

Stötta och följa upp säljarna i deras arbete med leads i vårt CRM system

Samarbeta med säljavdelningen, marketing samt alla återförsäljare

Vem är du?

Du har god erfarenhet av telefonförsäljning från tidigare arbete. Du kan leda dialogen med potentiella kunder, och har den uthållighet som krävs för att nå resultat. Du har en god förståelse för säljprocessen och dialogen med kunden, samt inser vikten av en väl utförd kundbehovsanalys med nästa steg i åtanke. Du har en förmåga att skapa innehållsrika kunddialoger, var och en på rätt nivå anpassad till varje kund, såsom ofta förväntas av våra varumärken. Du är utåtriktad och drivande, samtidigt som du är service-minded och lyhörd för kundens behov.

Du har goda administrativa kunskaper och en förmåga att arbeta systematiskt med många leads samtidigt. Du kan hantera koordinering av avtal med återförsäljarnas kunder, och löser det på enkelt och ansvarsfullt sätt. Du har lust och förmåga att hantera uppföljning av kunder hos våra återförsäljare för att ge en god kundservice. Du har flytande kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska.

För att trivas hos oss är du prestigelös, engagerad och ambitiös, med siktet inställt på att överträffa förväntningar. Din arbetstid kommer primärt att vara kl. 8.00-17:00, det kan förekomma kvällsarbete. Du kommer också att delta i events med direkt kundkontakt och praktisk support till Sälj/Marketing. Du får arbeta med spännande varumärken i en internationell miljö, i fina lokaler i Malmö Hyllie.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 12 augusti- så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Richie Lundberg, Head of Customer Engagement : +46 704 49 88 32 eller kring rekryteringsprocessen Madeleine Grytzell Lundahl madgry@nc.dk

Bolaget är en del av Nic. Christiansen Gruppen, som är verksam i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 750 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppens huvudsakliga verksamhet är import av Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, Land Rover och Jaguar i Skandinavien, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nc.dk
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (3 dagar kvar)