Arbetsledare till trevliga NBI Bygg

Arbetsledare till trevliga NBI Bygg

Är du en arbetsledare med erfarenhet av produktion av flerbostadshus eller andra stora byggprojekt? Vill du verka hos en aktör som prioriterar arbetsglädje, engagemang och motiverade medarbetare? Vi söker två arbetsledare till NBI Bygg med huvudkontor i Sjöbo och projekt i Malmö.

Arbetsbeskrivning

I dagsläget har vi en rad projekt som både är pågående och inplanerade och vi söker därför ytterligare två arbetsledare för fasta anställningar. Initialt kommer du att arbeta med ett spännande projekt i Hyllie, Malmö, där vi bygger 115 exklusiva lägenheter. Projektet varar i ca 2 år, och därefter kommer det finnas nya intressanta uppdrag.

Som arbetsledare kommer din primära uppgift vara att leda det operativa arbetet ute på byggarbetsplatsen. Förutom arbetsledning av vår egna personal kommer du hantera underentreprenörer, beställning av material och planering i vardagen. Du kommer också att ha säkerhets- och miljöansvar samt ansvara för kvalitetskontroll och dokumentation. Till din hjälp ute på bygget har du bland annat vår egna, fast anställda personal bestående av trä-, och betongarbetare, övriga arbetsledare samt platschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en förmåga att inspirera, leda och utveckla personal kombinerat med ett stort intresse för byggnation. Vi söker dig som är en väldigt van arbetsledare med många års erfarenhet av rollen (och som kanske är mer i gränslandet mellan att vara arbetsledare och platschef). Ett krav som ställs är att du har arbetat som arbetsledare i minst ett år med fokus på stora projekt och helst med platsgjutna konstruktioner.

Vi vet att det finns duktiga arbetsledare både via högre utbildningar (Universitet eller Yrkeshögskola) men även ni som har gått den långa vägen och själv har varit exempelvis snickare eller betongarbetare. Det viktiga är inte hur du har fått kunskapen, utan att du har en gedigen kompetens.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det, utöver byggteknisk passion och ett genuint intresse för ledarskap, att du är strukturerad, mångsidig och drivande. Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem "här och nu" till att arbeta mer förbyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt, men du tummar inte på sådant som rör säkerhet och kvalitet. Du tilltalas av att arbetsleda en fast anställd personalgrupp och trivs i det lite mindre företaget där du ges mer friheten och medbestämmandet står i fokus. Sist men inte minst är du en positiv och engagerad medarbetare som inspirerar och låter dig inspireras av andra.

Om NBI Bygg

Med djupa rötter i byggbranschen, handplockade medarbetare och ett kraftfullt engagemang har NBI Bygg snabbt etablerat sig som en välrenommerad och stabil aktör på den skånska byggmarknaden. Vi erbjuder byggentreprenadtjänster och utför totalentreprenader och generalentreprenader, erhållna antingen genom anbud till kund eller genom samverkan med kund i tidiga skeden. Vår långa erfarenhet inom branschen, våra duktiga och engagerade medarbetare samt vårt målinriktade arbetsmiljö- kvalitets- och miljöarbete borgar för nöjda kunder.

Huvudkontor finns i Sjöbo men byggen genomförs till största delen i västra Skåne (Malmö, Lund, Helsingborg).
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.