Rekryteringskonsult till Mpya Malmö

Rekryteringskonsult till Mpya Malmö

Imorse när du steg upp, tänkte du då; Jamen, det verkar ju bli en go dag idag med, undra hur jag kan göra den ännu bättre (genom att hjälpa "vilsna" ekonomer hitta sina drömtjänster eller kanske inbjuda härliga likasinnade att hitta hem till Mpya)?

Gjorde du det? Det är ju fantastiskt! Då bör du bli en del av oss på Mpya Finance.

Bli en av oss. Det blir roligare så.

Alla vet ju att det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat - jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar - tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya.

Om det inte redan framgått så söker vi nu en erfaren rekryteringskonsult till vårt "kontor-kontor" på Södergatan i Malmö eller Sundstorget i Helsingborg (för snart kan vi äntligen ses på riktigt igen). Du som är rekryteringskonsult vet ju redan detta, så det här är mest formalia; Tillsammans med kompetenta kollegor driver du självständigt dina rekryteringsuppdrag åt våra kunder. Det innebär att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder samt ha ett välutvecklat affärstänk. Ditt jobbansvar sträcker sig från kravprofil, annonsering och urval till intervjuer och kandidatpresentationer samt återkoppling av färdighetstester och användande av analysverktyg.

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av chefer eller specialister inom ekonomiområdet och känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar. Du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person trivs du med både det affärsmässiga, konsultativa och det personliga i rollen. Du är social (utan att vara påträngande) och är passionerad i din strävan att bredda och utveckla ditt kontaktnät. Ditt SSI är gaanska så högt alltså. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där "laget är större än jaget".

Hur gör jag nu?

Du ansöker online och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Per Cato, telefon 070-300 97 29 eller mail per.cato@mypa.se. Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!