Är du en kvalificerad ekonom redo för Mpya*?

Är du en kvalificerad ekonom redo för Mpya*?

Mindre decimalkomma, mer hjärta

En del arbetsgivare ser sina medarbetare som inventarier. Andra ser en kostnad eller en beläggningsgrad. Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste funka både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen. Vi har medvetet valt att gå emot branschens normer. Med människan i centrum skapar vi en ny morgondag där du blir del i en unik gemenskap medan du är med och utformar vår och din tillvaro. Våra värderingar skapades inte av en grupp i ett styrelserum långt från verksamheten. Vår kultur är istället något som ägs utav oss alla - En evigt reviderad process som syftar till att göra att vi tänker "äntligen!" när vi vaknar till en ny arbetsdag.

Signalement

Mpya Finance har haft två helt fantastiska år! Idag är vi 120 personer som brinner för det vi gör. Trots det har vår resa bara börjat. Vår ambition är att definiera vår nisch, inte att följa den.
Vi vill att du är någon med nya perspektiv och udda tankar. Du har erfarenhet inom redovisning och/eller controlling och ser med nyfikenhet på konsultrollen hos Mpya. Vidare är du affärsmässig, relationsskapande, problemlösande och vill göra skillnad. Vi söker en kollega som värdesätter att vara en del av ett starkt och ambitiöst team. Vi tar hand om varandra, har roligt på jobbet och värderar livsbalans högt.

Bli en av oss. Det blir roligare så!

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi älskar det vi gör och vi tror att det kommer du också att göra.

Ta min själ!

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på Mpya Finance. Cathrine nås på 0707-383247 eller cathrine.wiberg@mpya.se

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult - och rekryteringsföretag inom ekonomi. Vi startade i slutet av 2016 av människor med bred kunskap från olika bolag och kunduppdrag. Det finns knappt något stort svenskt företag som vi inte jobbat med. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. Vi tar hand om varandra och jobbar för laget. Vi vet att ingen av oss är smartare än alla oss. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas. Vi högaktar principen att vi människor mår som allra bäst när det är balans mellan yrkesliv och fritid. Vår mission är att utveckla samarbetet med våra kunder och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi finns i Malmö, Göteborg och Stockholm.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 3 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!