Ekonomiansvarig till spännande E-handelsbolag i Malmö

Ekonomiansvarig till spännande E-handelsbolag i Malmö

Välkommen till bolaget där det händer och det händer snabbt! Följ med på resan och bli en del av ett entreprenöriellt team i ett bolag där man värnar om hög trivsel på arbetet. Är du en driven redovisningsekonom eller revisor som vill ta nästa steg och bli ekonomiansvarig?

Mpya Finance söker för kunds räkning en energisk och ansvarstagande ekonomiansvarig som vill arbeta i ett spännande bolag som är präglat av tillväxt och där förändring är en del av vardagen. Tjänsten är placerad på företagets trivsamma kontor i Malmö och du rapporterar till VD. Här jobbar man på ett lösningsfokuserat sätt och alla idéer är välkomna.

I rollen intar du en nyckelfunktion där du och din kollega på ekonomiavdelningen huvudsakligen kommer att hantera följande arbetsuppgifter:
  • Redovisning och bokslut
  • Koncernrapportering
  • Analysarbete
  • Skatt och momsredovisning
  • Försäkringar
  • Betalningar
  • Kontakt med revisorer
  • Ta fram likviditetsrapporter
  • Budgetuppföljning
Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen känner du dig trygg i dina redovisningskunskaper. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom redovisning eller revision. Du har god IT-vana och har arbetat i flera ekonomisystem samt har goda kunskaper i Excel. Vidare tycker du om att automatisera processer och rutiner. I takt med att bolaget går in på nya marknader kommer du att vara med och sätta processer och ekonomistrukturer kring det. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av E-handelsbranschen men det är absolut inget krav.

Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som tar stort ansvar för vad du presterar. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att jobba brett. Här kavlar alla upp ärmarna och hjälps åt med ad hoc-uppgifter dagligen.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar företaget med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mpya Finance har nu via ett searchuppdrag från vår kund fått förtroende att hjälpa dem rekrytera sin nästa lysande ekonom. Mpya Finance är det nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den bästa arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Vi kommer självklart berätta mer om vår kund och om rollen. Varmt välkommen med din ansökan!