Instruktör med entusiasm, praktisk erfarenhet och tekniskt intresse till Motivera

Instruktör med entusiasm, praktisk erfarenhet och tekniskt intresse till Motivera

Till vårt team inom Motivera söker vi nu en entusiasmerande, pedagogisk och driven instruktör till våra utbildningar inom exempelvis maskin, teknik, arbetsmiljö och säkerhet.

Motivera är ett certifierat utbildningsföretag som vid starten 1997 hade fokus på maskinutbildningar men som successivt utökat utbudet. Idag erbjuds utbildningar brett inom arbetsmiljö men även inom områden så som ledarskap, gröna kurser och heta arbeten etc.

Motivera erbjuder stimulerande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare och organisationer i hela Sverige. Vi har ett starkt varumärke på marknaden och vår verksamhet ska kännetecknas av våra ledord; respekt och flexibilitet.

Om jobbet

I rollen som instruktör brinner du för att utveckla och motivera våra kursdeltagare!

Du ingår i ett pedagogiskt team med drygt tio kollegor och ansvarar för att planera, genomföra, leda och följa upp våra praktiska utbildningskurser inom exempelvis truck-, travers- eller motorsågskörkort. Våra utbildningar har ett mycket starkt fokus på arbetsmiljö och säkerhet då våra kursdeltagare ofta redan har relevant mångårig praktisk erfarenhet.

Din huvudsakliga uppgift blir att med stort engagemang och med en god pedagogisk förmåga genomföra utbildningar och entusiasmera våra deltagare i att säkerställa sin kompetens och därmed tillföra våra kunder ett konkret mervärde.

Du kommer att arbeta med både grund-, fortbildning och repetitionsutbildning inom praktiskt orienterade områden och tunga maskiner. Genom kunskap, engagemang och din förmåga att möta människor i lärande situationer säkrar du vår kvalitet som utbildningspartner på marknaden och är vårt viktiga ansikte utåt. Du ingår i teamet av våra omtyckta instruktörer och har även ett tätt samarbete med våra utbildningssamordnare på vår försäljningsavdelning. Du rapporterar direkt till vår teamledare för instruktörer.

Våra utbildningar omfattar 1-5 dagar och genomförs i hela landet, från söder till norr. Detta innebär att tjänsten ställer krav på en livssituation som möjliggör resande samt flexibilitet, ibland med kort varsel. Du bokas in som instruktör enligt ett så effektivt schema som möjligt, vilket innebär att du i realiteten arbetar totalt cirka 70% på årsbasis och har därmed perioder av ledighet på betald arbetstid. Resterande tid förväntas du vara tillgänglig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Du utgår från din bostadsort och arbetar i hela landet.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att entusiasmera andra! Du mår som bäst i det mänskliga mötet och har en mycket god förmåga att möta olika människor utifrån deras givna läge och kunskapsnivå och inte minst enligt våra ledord; respekt och flexibilitet.

I rollen som instruktör har du förmågan att anpassa din pedagogik och ditt bemötande utifrån gruppens förutsättningar såväl kunskapsmässigt som socialt. Du får energi av det mänskliga mötet och trivs i en central roll där du är trygg och bekväm i rollen som ledare och instruktör.

Erfarenhet från liknande roller är inte ett krav, utan din vilja och förmåga att möta och utbilda våra kursdeltagare är det viktigaste för oss. Vi tror att tidigare praktiska yrkeserfarenheter är en god grund för att lyckas liksom erfarenheter inom industrin, idrottsrörelsen eller föreningslivet. För att trivas med och lyckas i rollen är ett stort tekniskt och maskinellt intresse en förutsättning liksom en allmän praktisk ”händighet”.

Om du känner att ovan stämmer bra överens med din egen bakgrund har du goda förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb hos oss. För att trivas hos oss söker vi dig som är positiv och energisk och som bidrar till vår redan goda stämning. Välkommen att bli en viktig lagspelare i vår resa in i framtidens utbildningar!

Ansökan

Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.” Sista ansökningsdag är 2019-01-03, dock hanterar vi ansökningar löpande så vänta inte med att ansöka.

I denna rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per epost.

Välkommen med din ansökan!

Om Motivera - En Motiverande Arbetsplats

Vi arbetar för att erbjuda en inspirerande och utvecklande arbetsplats för att attrahera och behålla våra duktiga medarbetare. Vi ägnar oss åt att leverera utbildningar av hög kvalitet och på daglig basis göra det som är rätt för våra kunder. Genom att erbjuda över 80 olika utbildningar - i egna lokaler samt ute hos våra kunder - så skapar vi ett mervärde för våra kunder. Från Ystad i söder till Överkalix i norr. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.motivera.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)