Projektledare till Montagegruppen i Malmö

Projektledare till Montagegruppen i Malmö

Kundorienterad, kommunikativ med ett brett kontaktnät inom byggbranschen? Vi söker nu en projektledare till innovativa Montagegruppen i Malmö!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på Montagegruppen ansvarar du operativt för att leda och fördela arbete och projekt tillsammans med dina medarbetare och kunder. Du kommer driva hela projektet, från försäljning till färdigställt projekt. I rollen ingår inget personalansvar men du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till så att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar. Vidare ansvarar projektledaren för alla projektprocesser inom enheten samt att rapportera projektens status internt och till beställare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Aktivt arbeta för att dra in nya order och titta på nya jobb.
  • Delta på byggmöten.
  • Ansvara för projektens material och tidsåtgång samt resursplaneringen i nära samarbete med övriga teamet.
  • Aktivt medverka vid kalkylering tillsammans med kalkylator för respektive projekt.
  • Attestering av fakturor och granskning av tidshållning i projektsystemet.
  • Resultatansvar för projekten.
  • Vårda och upprätthålla kundrelationer.
Arbetstider: 07.00 - 16.00. Kvällsarbete förekommer i form av exempelvis deltagande på kundevent.

Tjänstgöringsort: du utgår från Malmö men driver projekt över hela Skåne.

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av byggbranschen som är utåtriktad och inte rädd för att ta taktpinnen. Vi tror att du kommer från en roll som exempelvis projektledare eller arbetsledare. Du har vana av att orientera dig på byggmöten och du kan lätt kommunicera med samtliga involverade parter. Att anpassa sig till människors olika beteende och till varierande miljöer faller dig naturligt och du hanterar motgångar konstruktivt, reflekterar och drar lärdom.

Som person är du initiativrik, positiv och serviceinriktad och du möter kunder med lyhördhet och engagemang. Då du kommer driva flera projekt parallellt krävs det att du är organiserad och noggrann i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av byggbranschen är viktigt och har du erfarenhet av en liknande roll ses detta som ett stort plus.

Krav:
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.
  • God datorvana.
Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Montagegruppen har funnits som bolag sedan 1987 med säte i Malmö, där en del av oss har varit med från start. Montagegruppen ingår i koncernen Inlook Sverige tillsammans med TJ-Akustiktak, Undertakman och Smålands Undertak.

På Montagegruppen brinner vi för det vi gör, varje vecka får vi lära oss nya saker och se till att förbättra vardagen för våra kunder. Hög serviceanda har genomsyrat Montagegruppen från första början. Vår framgång bygger på att vårda våra kundkontakter, tänka och agera lösningsorienterat samt att alltid leverera på högsta nivå, oberoende av projektets storlek.