Försäkringsrådgivare till privatpersoner

Försäkringsrådgivare till privatpersoner

Tycker du om att prata med människor, är duktig på att skapa förtroende och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden? Då tror vi att du passar perfekt hos oss på Moderna Försäkringar!

Varför ska du jobba på Moderna Försäkringar?

Du får möjlighet att växa hos oss och göra karriär inom försäkringsbranschen. Vi erbjuder en arbetsplats där vi har roligt på jobbet, stöttar och utmanar varandra för att hela tiden bli bättre. Vi vill ge dig möjlighet att vara med och påverka ditt arbete och har en kultur där feedback och idéer alltid uppmuntras.

Vad gör du som försäkringsrådgivare?

Du är ansiktet utåt emot våra privatkunder och ansvarar för att ge en förstklassig service på inkommande samtal. I rollen besvarar du försäkringsrelaterade frågor och samtalen varierar i längd och svårighetsgrad. Din uppgift är även att genom rådgivning erbjuda våra kunder rätt försäkringslösningar utifrån just deras behov.

Rollen inleds med en betald utbildning på fem veckor där vi går igenom våra produkter, telefonsystem och arbetssätt. Efter utbildningen får du löpande coaching och medlyssning.

Du kommer att ha ungefär 50 kollegor i samma roll som är fördelade på fyra team. Totalt är vi ungefär 200 personer på kontoret i Malmö.

Du som person:
  • älskar att prata med människor
  • är driven och strävar alltid efter bästa resultat.
  • är duktig på att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta.
Du har flerårig erfarenhet av rådgivande service och/eller försäljning helst över telefon. Det är också ett plus om du har en högskoleutbildning inom ekonomi, försäkringar eller motsvarande område men det är inget krav.

Intresserad?

Anställningsform: Allmän visstidsanställning på 80%
Arbetstid: Enligt schema, våra öppettider är 8-20 mån-tors, 8-17 på fredagar samt 9-15 under helgerna.
Tillträde: 3e Maj
Plats: Västra hamnen, Malmö

Skicka in din ansökan redan idag, dock senast 18 April, intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterare Joakim Gullin på joakim.gullin@modernaforsakringar.se eller 0709-681836. Facklig kontakt är Simon Basdajian, tel: 0736-566209.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)