Säljare till marknadsledande Milwaukee

Säljare till marknadsledande Milwaukee

Jobindex söker för
MILWAUKEE® i distriktet Skåne/Halland

Techtronic Industries Nordic (TTI) marknadsför och säljer ett brett sortiment av högkvalitativa elverktyg och tillbehör under varumärkena MILWAUKEE®, AEG® och Ryobi®.

MILWAUKEE® är branschledande inom elverktyg för professionella användare. Med ett stort engagemang för kunders behov fokuserar MILWAUKEE® ständigt på att leverera innovativa, branschspecifika lösningar som hjälper användaren att arbeta snabbare och smartare.

Under de senaste åren har TTI upplevt en stark tillväxt, inte minst i varumärket MILWAUKEE®, och nya utvecklingsmöjligheter öppnas ständigt upp för våra anställda. Vår slutkundssäljare Mattias går nu vidare med ny roll i teamet. Därför söker vi nu en dedikerad slutkundsäljare till vårt MILWAUKEE®-team i Skåne och Halland som brinner för att hjälpa våra kunder och fortsätta lyfta oss till nya höjder.

Arbetsbeskrivning
Du ska bearbeta existerande och nya professionella slutanvändare i samarbete med återförsäljare, men även på egen hand. Arbetet innebär att bearbeta och skapa tillväxt på våra fokuskundgrupper som främst ligger inom Bygg, El, Industri och Infrastruktur ute på fältet i deras vardag. Du kommer att använda en demobuss som är fullt utrustad med produkter för att demonstrera hela Milwaukee Tools produktutbud och ansvarar för din egen budget och distriktsplanering.

Du kommer att ingå i det svenska MILWAUKEE® säljteamet som totalt består av 38 personer i varierande roller.

Du utgår från ditt hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver viss tjänsteresa med övernattning. Din bostadsort är någonstans inom regionen.

Vilka kvalifikationer söker vi?
  • Du är praktisk, kreativ och hungrig som säljare
  • Du har en hög energinivå, älskar utmaningar och att presentera koncept och handfasta lösningar.
  • Du har goda relationsbyggande egenskaper och är fokuserad på att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder
  • Du brinner för att arbeta med försäljning och är nyfiken på att lära dig nya saker
  • Du är målinriktad, självmotiverad, har viljan att lyckas och gillar varierande vardagar
  • Du är bra att planera din egen vardag och på att jobba självständigt - men samtidigt en lagspelare
  • Meriterande med erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna från branschen eller återförsäljarledet
  • Vi förväntar oss att du har bra kunskap i engelska och Office-paketet.
Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder ett spännande, självständigt och dynamiskt jobb där du blir en del av en nordisk säljorganisation med huvudkontor i Köpenhamn. Vi är ett växande företag med en stark och tydlig ambition. Vi har högt i tak med bra möjlighet att påverka utvecklingen, både din egen och för Milwaukee Tool. Du får löpande produktutbildning och säljträning internt och externt. Vi erbjuder fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus.

Låter det som något för dig?
Jobindex är vår rekryteringspartner för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jonathan Allirol på +46 (0) 73 59 59 895 alternativt jal@jobindex.dk

Skicka in ditt CV och din ansökan senast den 8 oktober 2020. Vi mottar endast ansökningar via nedanstående länk. Intervjuer hålls löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta processen när vi finner rätt kandidat. Förväntad start är Q4 2020.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TTI är en av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernen strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Vi ser alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett knappt 30 000 medarbetare och 2019 var omsättningen på drygt 6,8 miljarder Euro.

Techtronic Industries Nordic, med huvudkontor i Köpenhamn, är en division inom TTI. TTI Nordic säljer främst varumärkena Milwaukee, Ryobi och AEG Norden samt Baltikum, läs mer här:

https://se.milwaukeetool.eu/
https://se.ryobitools.eu/
https://www.aeg-powertools.eu/sv-se

Läs mer om TTI här:
TTI Group: https://www.ttigroup.com/
Working at TTI: https://www.tti-careers.eu/eu/working-at-tti