Säljare till Skåne

Säljare till Skåne

Om tjänsten – ansvar och uppgifter
I rollen som säljare driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, projektledning och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du ansvarar allt ifrån att boka möten genom telefon och på mässor till att projektleda alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund.
Du kommer att medverka på olika mässor och kundevent. Upptagningsområdet för kundbasen är i Skåne med omnejd men en del resor med övernattning i andra delar av landet kommer att förekomma. Du utgår ifrån vårt kontor i Malmö.

Om dig – egenskaper och förmågor

För att vara framgångsrik hos Miljöbelysning krävs att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa resultat. Helst vill du vinna!
Du är en entreprenöriell person som är praktiskt lagd och har inställningen att allt är möjligt. Det är du tillsammans med dina kollegor som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt. Du behöver inte ha branschvana men du måste älska människomöten. Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, ödmjuk och professionell med glimten i ögat.

Du har arbetat med försäljning tidigare med goda resultat och är sugen på nya utmaningar.
Du behärskar det svenska och engelska språket både i skrift och tal.

Vi erbjuder
Ett jätteroligt varierande jobb

Ett starkt team – med erfarna, lojala, ansvarfulla, drivna och busiga arbetskollegor

För rätt person finns tydliga utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder fast marknadsmässig lön men dessutom provision med no limit.

Naturligtvis ingår det tjänstebil, och friskvårdsbidrag.

Du har självklart B-körkort.

Maila ditt CV och ett kortfattat personligt brev till oss. Tjänsten beräknas att tillsättas till hösten 2019

Frågor besvaras av Leo Incusci 070-590 91 04

Maila din ansökan till
platsannons@miljobelysning.nuMer info
Kontaktperson Leo Incusci
Telefon +46705909104
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljobelysning.nu
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miljöbelysning är
med sitt unika koncept marknadsledande i Sverige på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning och motorvärmaruttag till laddstationer för elbilar. Vi installerar uppemot 10.000st ljuskällor och armaturer per månad.
Våra största kunder är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät.

Med vår kompetens och erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt.


Vi har huvudkontor i Täby norr om Stockholm och filial i Sävedalen i
Göteborg, och Malmö. Vi är idag ett 30-tal härliga installatörer, säljare och administrativ personal. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill stärka upp organisationen i Malmö