Lysande Säljare/Projektledare till Skåne

Lysande Säljare/Projektledare till Skåne

Om Tjänsten – Ansvar och uppgifter
I rollen som säljare driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning och projektledning samt uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du ansvarar ifrån start till mål och driver alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund. Du kommer att medverka på olika mässor, kundevent. Upptagningsområdet för kundbasen är i Skåne med omnejd men en del resor med övernattning i andra delar av landet kommer att förekomma. Du utgår ifrån vårat kontor centralt i Malmö.
Om Dig – Egenskaper och förmågor
För att vara framgångsrik hos Miljöbelysning krävs att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa resultat. Du är en entreprenöriell person som har inställningen att allt är möjligt. Vidare för att lyckas vet vi att det är avgörande att du driver ett målmedvetet och ansvarsfullt försäljningsarbete. Det är du som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt, att skapa nya och stärka befintliga samarbeten. Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, snabbtänkt, ödmjuk och professionell med glimten i ögat.
Vi ser gärna att du kommer med nya idéer, vågar utmana, är proaktiv och du brinner för försäljning. Du har god administrativ förmåga och kan se flöden. Du har arbetat med försäljning tidigare och är sugen på nya utmaningar.
Du behärskar det svenska och engelska språket både i skrift och tal.
Vi Erbjuder
Ett jätteroligt varierande jobb
Ett starkt säljteam – erfarna, lojala, ansvarfulla, drivna, positiva och trevliga arbetskollegor
För rätt person finns tydliga utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder dessutom ett attraktivt ersättnings paket.
Naturligtvis ingår det tjänstebil, dator och telefon.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Incusci
Telefon +46739642674
Email Mejla Gabriella Incusci
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljobelysning.nu
Sista ansökningsdag 12 aug (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Miljöbelysning –
Miljöbelysning är med sitt unika koncept marknadsledande i Sverige på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning. Vi installerar uppemot 10.000st ljuskällor och armaturer per månad. Våra största kunder är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät. Med vår kompetens och erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt. – Kundens bästa val!
Vi har huvudkontor I Täby norr om Stockholm och filial i Sävedalen i Göteborg, och Malmö Vi omsätter 2018 40 milj Sek och tillväxten är mycket god. Vi sysselsätter drygt 20 installatörer, säljare och administrativ personal. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill stärka upp organisationen i Malmö.