Genomfört värnplikt? Bli yrkesarbetare på Military Work!

Genomfört värnplikt? Bli yrkesarbetare på Military Work!

Har du bakgrund från svenska Försvarsmakten? Då är Military Work arbetsgivaren för dig!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Med lång erfarenhet erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet.

Vad innebär det att var yrkesarbetare hos Military Work?

Som yrkesarbetare hos Military Work kommer du att tjänstgöra ute hos en av våra uppdragsgivare och lösa uppgift inom ramen för din befattning. Våra medarbetare löser flera uppgifter, vanliga arbetsuppgifter som kan förekomma är:
  • Köra tyngre fordon som hjullastare, truck osv
  • Håltagning
  • Kabeldragning
  • Rivning
  • Sanering
  • Tekniker
Det viktiga är de egenskaper du som invid har med dig sedan tidigare erfarenhet i Försvarsmakten. När du senaste var engagerad i Försvarsmakten är mindre viktig, vi vill komma i kontakt med alla som identifierar sig med Försvarsmaktens värdegrund! För att lösa uppgifterna du ställs inför kommer du att genomgå en introduktion på arbetsplatsen. Du kommer även få möjlighet till utbildning för att få de körkort/certifikat som behövs för att lösa ut tjänsten.

Börja med att skicka in en ansökan så kommer en av våra rekryterare att kontakta dig. Vid en anställning blir du anställd hos Military Work och blir en av våra viktiga medarbetare. I mötet med vår rekryterare kommer ni tillsammans att diskutera vilken typ av tjänst som passar dig. Beroende på befattning kommer du att anställas som antingen arbetare eller tjänsteman och detta enligt gällande kollektivavtal. Din anställning kommer att inledas med 6 månaders provanställning som sedan efter goda prestationer kommer att övergå i en tillsvidareanställning. Under hela din anställning på Military Work kommer du att ha en konsultchef som är ansvarig för din anställning, lön, understöd vid behov, din arbetsmiljö och din fortsatta karriärsutveckling. Utbildning och kompetensutveckling sker det löpande under din anställning i syfte att skapa bättre och bättre förutsättningar för dig i ditt tjänsteutövande och din personliga utveckling.

För att ansöka till Military Work krävs det att du har genomfört en utbildning från svenska Försvarsmakten med godkänt resultat.
Mer info
Kontaktperson Niklas Törngren
Telefon 0406525513
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 30 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.