Teknisk rådgivare

Teknisk rådgivare

Har du precis som vi visioner om att skapa framtidens levande städer där människor känner sig glada, friska och säkra?

Vill du vara med i arbetet med utveckling av nya innovativa lösningar i nära samarbete med arkitekter, ingenjörer, entreprenörer m.fl. över hela Skandinavien?

I takt med att städerna växer gör vi hos Milford de gröna visionerna möjliga genom att erbjuda lösningar som möter ökande krav samt möjliggör tillväxt även under de svåraste förhållandena. Våra stadsområden behöver mer grön tillväxt, stilrena lösningar i smakfulla och ofta helt osynliga utföranden. Samtidigt behövs nya metoder för effektiv hantering av ökade mängder dagvatten. Med din och vår förståelse för hur stadsliv och vegetation samverkar kan vi skapa framgångsrika och långsiktiga lösningar i form av grönområden, urbana anläggningar och underjordiska installationer.

Vill du vara med och göra visionerna till verklighet?

Ditt arbete kommer bestå av varierande uppgifter med störst fokus på teknisk rådgivning till kunder kring våra lösningar för bl.a. LOD, kantavgränsning och trädplantering. Du kommer att arbeta med rådgivning via telefon samt mejl och även möten med kunderna där ni diskuterar och du ger förslag på typ av lösning och utformning för det specifika projektet. Stora delar av arbetet innefattar hantering av Auto CAD 2D-filer.

Milford är ett företag där alla medarbetare arbetar väldigt nära och där kunskap och åsikter värderas högt. Därför kommer ditt arbete även innehålla uppgifter för att förbättra våra andra arbetsområden som marknadsföring, produktutveckling, kundsamarbete, informationsdelning internt och externt m.m.

Bli en del av vårt team!

Vi söker en landskapsarkitekt/landskapsingenjör eller person med likvärdig utbildning/kunskaper med minst 1 års arbetserfarenhet inom relevant område. Gärna med erfarenhet inom LOD och/eller VA.

Krav:
  • Goda kunskaper inom Auto CAD 2D
  • Minst 1 års arbetserfarenhet
Språkkunskaper:
  • Flytande svenska i tal och skrift samt god förståelse för danska, norska samt engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Arbetserfarenhet inom blå-grön infrastruktur/LOD
  • Arbete inom VA
Start: Feb 2021
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Placering: Malmö
Ansökan skickas till: info@milford.dk - Märk ansökan med "Teknisk rådgivare med fokus på dagvatten"

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (25 dagar kvar)