Supply Chain Controller till Midsona i centrala Malmö

Supply Chain Controller till Midsona i centrala Malmö

Midsona är en av de ledande aktörerna i Norden inom livsmedel, hälsa och egenvård. Vår produktportfölj utgörs av en kombination av starka egna varumärken och internationella varumärken som ger våra kunder det bästa sortimentet tillsammans med ett unikt marknadskunnande. Våra kunder finns inom dagligvaruhandel, apotek, hälsofackhandel, online och export. Vi har marknadens mest spännande och omfattande hälsoportfölj och är Nordens största leverantör av ekologiska dagligvaror. Vi fortsätter att växa och är nu ett företag som omsätter över 1 miljard på den svenska marknaden. Läs gärna mer på www.midsona.se och www.midsona.com

Vill du hjälpa människor till ett friskare liv?

Midsona fortsätter sin tillväxtresa och behöver därför stärka upp med en Supply Chain Controller. I din roll som Supply Chain Controller kommer du att ansvara för den finansiella och operationella uppföljningen av Supply Chain samt produktkalkyler och internprissättning inom Midsona Norden. Du kommer att vara placerad på det nordiska huvudkontoret i centrala Malmö och du kommer även till viss del vara ute på produktionsenheterna. Du rapporterar till Head of Finance för Norden och har även ett nära samarbete med Supply Chain Management och controllingkollegor för de nordiska länderna. Resor förekommer, dock i begränsad omfattning.

Vad erbjuds du?

Du kommer att arbeta i en sund och välkomnande miljö med härliga kollegor som brinner för hälsa och välbefinnande. Företaget är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar för såväl företaget som medarbetarna. I takt med att koncernen växer kan rollen som Supply Chain Controller utvecklas och efterhand innefatta utökat ansvar. Eftersom rollen är ny har du stor möjlighet att påverka innehållet i tjänsten. Här får du möjlighet att jobba i en internationell organisation där man är lyhörd för nya idéer.
Midsonas värderingar spelar en central roll i vardagen och det märker du så snart du kommer till det hemtrevliga kontoret i Dockan, Västra Hamnen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Löpande sammanställa, analysera och följa upp resultat- och konstadsansvar inom ansvarsområdet
  • Självständigt identifiera effektiviseringar och kostnadsbesparingar inom företaget
  • Ansvara för produktkalkylering och internprissättning inom företaget, samt koordinering med övriga nordiska länder
  • Självständigt och proaktivt leda budget- och prognosprocesser
  • Ta fram underlag för bokslut, projekt, rapporter, revisioner och beslutsstödprocesser
  • Utveckla och följa upp KPI:er med tillhörande rapportpaket (BI)
  • Aktivt bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer och verktyg
Vem söker vi?

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är civilekonom eller civilingenjör och har några års erfarenhet av arbete inom Supply Chain Controlling eller Fabrikscontrolling. Erfarenhet från livsmedelsföretag är en fördel. Du är en person som drivs av att skapa processer och rutiner och har ett stort affärsintresse samt har lätt för att identifiera förbättringsområden. Vidare är du nytänkande och gillar att ha många kontaktytor i organisationen. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel. Har du erfarenhet av M3 är detta meriterande. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift. Du är en positiv och prestigelös person med mycket energi som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är drivande, samt håller god kvalitet i det arbete som du utför.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Midsona med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 23 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!