Servicetekniker

Servicetekniker

Kort om tjänsten

METOP AB expanderar kraftigt och behöver förstärka sitt team med en servicetekniker till deras kontor och verkstad i Malmö.

Om verksamheten

METOP AB startades 1987 och tillverkar kvalitetskontrollutrustningar för burkar. Ledande tillverkare i 82 länder bland burktillverkare, bryggerier och livsmedelstilverkare använder sig av Metops produkter. Bland våra kunder finner du Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé m.fl. Läs mer på www.metop.se

Mer om tjänsten

Som Servicetekniker kommer du att ha ett stimulerande arbete med kundsupport och service men även montering och slutprovning. Du har teknisk bakgrund och intresse då du kommer att börja med att lära/sätta dig in i Metops produkter för att sedan kunna ge deras kunder bästa service. Du har erfarenhet av service och montering av finmekanik, elektronik, dator och kundservice/kundsupport samt gillar att resa, då befattningen innebär ca 100 resdagar per år.

Din profil

Du är en serviceinriktad tekniker som gillar lösa tekniska problem och arbeta både självständigt och i ett team samt är drivande med stor initiativförmåga.

Du behärskar svenska och engelska bra både i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Christofer Dahlman
Telefon 040-660 12 16
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.