Cloud Integration Specialist till företag i Malmö

Cloud Integration Specialist till företag i Malmö

Vi på Mero söker nu till en kund i centrala Malmö efter en Cloud Integration Specialist som vill jobba med att skapa smarta och öppna integrationstjänster. Här får du möjligheten att arbeta på ett företag där du ständigt får utvecklas inom ditt område i ett nära samarbete med skickliga och engagerade kollegor. I utmanande och tekniskt avancerade projekt får du hjälpa flera av Sveriges mest välkända företag med att utveckla grunden för deras framtid.

Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut!

Dina arbetsuppgifter

Som Cloud Integration Specialist kommer du, tillsammans i team med dina kollegor, arbeta med att ta fram säkra och effektiva moln- och hybrida integrationstjänster åt dina kunder. Kunderna finns idag i branscher som exempelvis tillverkning, handel och fordonsindustrin, inom både privat och offentlig sektor. I rollen som Cloud Integration Specialist är du involverad i projektens alla faser, från kravspecifikation, design till implementation och testning av lösningen.

Vår kund strävar ständigt efter att medarbetarna ska trivas och att de ska kunna utvecklas. Bolaget arbetar därför med att anpassa rollen i möjligaste mån efter personens bakgrund och intressen. Projektledning och kravanalys är exempel på delar som du även kan få ta del av som anställd hos vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter;
  • Programmering, ofta i Java, NodeJS eller C#
  • Versionshantering Git
  • Uppsättning av CI/CD-lösningar
  • Bygga serverless lösningar
  • Bygga APIer
Din profil

Vi söker dig som är social och som har en god förmåga att skapa och bibehålla långsiktiga relationer genom trovärdighet och ärlighet. I ditt arbete är du engagerad, du strävar efter att hela tiden lära dig mer och du vågar fråga när det är något du inte kan.

Du som söker har ett stort tekniskt intresse och som trivs i en roll där du arbetar med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av molnbaserade tjänster med fokus på integrationen.

Om företaget

Vår kund grundades 1964 och är idag en koncern om totalt 10 bolag och 1300 medarbetare. Dotterbolaget som du kommer arbeta i har 70 medarbetare, fördelade på kontor i Malmö, Borås, Göteborg, Stockholm och Helsingfors. Bolaget strävar efter långa och ömsesidiga relationer med kunder såväl som medarbetare och partners. Dina kunder befinner sig inom både offentlig och privat sektor och många av dem är några av Sveriges största och mycket välkända företag.

Som anställd hos vår kund får du arbeta tillsammans med duktiga utvecklare och arkitekter som alla arbetar för att dela med sig av sin kunskap till varandra. Kunskapsspridning är en viktig del i organisationen, kulturen genomsyras av att medarbetarna lär av varandra och aktiviteter i form av kunskapskvällar/ luncher anordnas därför regelbundet.

Villkor

Arbetstid: Dagtid, vardagar.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.