Anbudsingenjör till SMA Syd i Malmö

Anbudsingenjör till SMA Syd i Malmö

Mero söker nu till SMA Syd efter en anbudsingenjör inom mark och anläggning. Här får du chansen att arbeta på ett nystartat bolag samtidigt som du får tryggheten av en stark koncern i ryggen. Som anbudsingenjör på SMA Syd blir du erbjuden en utvecklande roll där du får mycket ansvar och snabbt en nyckelposition inom bolaget.

Dina arbetsuppgifter

SMA Syd växer och söker nu sin nästa kollega. Som anbudsingenjör arbetar du i projekt inom mark och anläggning och eftersom bolaget är mindre får du därför snabbt en nyckelposition med mycket ansvar. Rollen innebär ett nära samarbete med både VD:n och platscheferna och inför varje projekt genomför du marknadsanalyser och prioriteringar. Du kan även komma att stötta upp SMA Syds olika systerbolag.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Kalkylering
  • Inköp av material, maskiner och UE
  • Marknadsanalyser
  • Stöttning ute i produktion vid uppstart
Din profil

Vi söker dig som är öppen, positiv och som har en hög social kompetens. Eftersom du kommer arbeta i ett mindre bolag som fortfarande byggs upp söker vi dig som vill vara med att påverka och som trivs i en roll med mycket ansvar. Vi tror även att du tycker om att arbeta kreativt och i nära samarbete med dina kollegor.

Krav:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom byggbranschen
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
Om företaget

SMA Syd grundades under 2017 och ingår i en större koncern av infrastruktur- och markentreprenadbolag som jobbar över hela Sverige. Som anställd får du möjligheten att arbeta i ett bolag som fortfarande byggs upp samtidigt som du har tryggheten i form av en tung koncern i ryggen. Du erbjuds ett arbete med frihet under ansvar, flexibla arbetstider och goda möjligheter för utveckling.

Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 2 maj (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.