Vi söker ekonomer som är intresserade av rollen som underkonsult

Vi söker ekonomer som är intresserade av rollen som underkonsult

Är du ekonom och är nyfiken på att bli underkonsult?

Vi söker nu dig som är på jakt efter en ny utmaning inom ekonomiområdet. Du kanske tidigare har funderat på att arbeta som underkonsult och har eller vill skaffa ett eget företag, eller så har du inte det men ändå är nyfiken av att höra mer. Kort sammanfattat ger en roll som konsult dig möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Rollen passar dig som är nyfiken, gillar att utvecklas och som vill ha varierande ekonomiroller.

Vilka huvudsakliga arbetsuppgifter har man som konsult?

Som ekonomikonsult kommer du att arbeta i olika roller beroende på din erfarenhet. Arbetet kan bland annat innehålla controlling, budget- och prognosarbete, bokslut, årsredovisningar, bolagsdeklarationer, koncernrapportering, konsolidering och löneadministration. Ofta förekommande förfrågningar från våra kunder är positioner som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.

Vad behöver jag ha för erfarenhet?

Vi matchar dig mot uppdrag som passar din kompetens men just nu söker vi dig som har 3-7 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. En vanlig bakgrund som konsult är att ha arbetat med exempelvis redovisning eller controlling.

Vilka personliga egenskaper efterfrågas?

Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stor vikt i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten. Vidare har du en god förståelse för detaljer så väl som helhetsperspektiv samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter.

Vilken placering kommer uppdraget att ha?

Vi arbetar över hela Skåne och närliggande län, men du kan givetvis önska att enbart bli kontaktad om uppdrag i ditt närområde.

För att få veta mer om konsultrollen så skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig om du har en passande profil och berättar mer.

För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Viktoria Asp på 073 748 20 92 eller viktoria.asp@meritmind.se.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)