Redovisningsansvarig till framgångsrikt E-handelsbolag

Redovisningsansvarig till framgångsrikt E-handelsbolag

Vill du vara en del av ett drivet team som arbetar mot tydliga mål, ständigt vill utvecklas och alltid strävar mot att överträffa kundernas förväntan? Trivs du i tillväxtbolag där man drivs av ett ständigt förbättringsarbete? Meritmind söker för kunds räkning en Redovisningsansvarig till ett framgångsrikt snabbväxande E-handelsbolag i Malmö. Organisationen drivs av tydliga värderingar som ger dig möjligheter att jobba självständigt, där du själv strukturerar, tar ansvar för och driver dina processer framåt. Det är viktigt att ha ett gott samspel med den övriga organisationen och att du är en person som bidrar med en god teamanda. Bolaget drivs av en inkluderande och engagerande kultur där du får mycket tillbaka! Känner du igen dig och vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa? Läs i så fall vidare!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Myndighetsrapportering till Skatteverket, TMF och liknande
  • Diverse ad-hoc uppgifter och projekt
  • Leverantörsutbetalningar
  • Omfattande VAT-rapportering
  • Bevaka och upprätthålla intern kontroll enligt gällande lagar och regler
Kvalifikationer och erfarenhet:

Du har erfarenhet av liknande tjänst, helst 5 år eller mer och gärna en bakgrund som civilekonom eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av större bolag och gärna B2C. Du ska självständigt upprätta årsredovisning enligt K3 och har du förståelse för IFRS regelverk eller vill lära dig, ses det som positivt. Du bör även ha god kunskap i Office-paketet, speciellt Excel. Har du erfarenhet av enklare koncernredovisning är det meriterande. Du kommer arbeta i en internationell miljö där det är viktigt att du kan uttrycka dig väl både på engelska och svenska. Du rapporterar till bolagets CFO.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en självständig person som gärna hjälper andra. Du är noggrann med väl medvetna mål och vågar testa nya sätt och metoder. Du trivs med att ha frihet under ansvar och gör det som krävs för företagets, kundernas och kollegornas bästa. Du är en analytisk person som ser helheten och sambanden.

Vad erbjuder bolaget dig?

Du får möjlighet att jobba i ett högpresterande bolag som värnar om socialt ansvar, för en hållbar miljö och att ge tillbaka. Du får förmåner som bidrar till gott välmående samt möjligheter att utvecklas i en lärande organisation.

Placeringsort: Malmö

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget är Europas ledande online-handlare inom sin bransch och har ett framgångsrikt track-record av lönsam tillväxt under de senaste +10 åren. Bolaget driver webbutiker på lokala språk i 20 länder med fokus på den europeiska marknaden. Den övergripande missionen är att ha en positiv inverkan på alla bolagets intressenter med extra fokus på att driva en hållbar utveckling i de geografiska regioner där produkterna tillverkas.

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Sandra Grudemo på 0701-66 08 15, sandra.grudemo@meritmind.se eller Anna Alenryd på 0707-64 81 04, anna.alenryd@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.