Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Junior Business Controller för konsultuppdrag, Malmö

Ansök nu

Vi söker dig som är tillgänglig för ett spännande interimsuppdrag inom business controlling hos en av våra kunder i Malmö! Tjänsten är ett föräldravikariat med start omgående och kommer att pågå under ca ett år.
Har du ett par års erfarenhet från revisionsbranschen och är nyfiken på en roll som Business Controller kan du vara den vi söker för detta uppdrag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter under uppdraget

  • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har 2-4 års arbetslivserfarenhet från revisionsbranschen alternativt som ekonom inom redovisning eller controlling. Har du redovisningsbakgrund ser vi gärna att du självständigt kan utföra ett bokslut. Du är flytande i svenska och engelska och är van att arbeta i Excel.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carl Ence på Meritmind, Carl Ence carl.ence@meritmind.se eller telefon 070-166 08 24 eller Talent Acquisition Specialist Joanna Nestenius på joanna.nestenius@meritmind.se eller telefon 070-466 18 66. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare