Business Controller till Meritmind i Malmö

Business Controller till Meritmind i Malmö

Vi söker nu en riktigt nyfiken Business Controller för att hjälpa våra kunder till framgång. Vår vision är att hitta ett långsiktigt samarbete och vi kan erbjuda ett gott gäng konsultkollegor och god karriärsutveckling för dig om du ser oss som din nästa arbetsgivare. Dessutom tror vi på ett livslångt lärande och på att din kompetensutveckling är ett ansvar som vi delar så - vad väntar du på?

Exempel på ansvarsområden som Business Controller
  • Arbete med budget och prognos
  • Ta fram rapporter och presentationsmaterial
  • Kostnad-/intäktsanalys i samband med bokslut
  • Support till verksamheten inom försäljningsområde
Att vara konsult på Meritmind

Som konsult på Meritmind utvecklas du snabbt och får en bred erfarenhet under en kort tid. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Som konsult på Meritmind får du fast månadslön, pensionsavsättning och sex veckors semester även om du inte är i uppdrag. Vi månar om balans i livet och din hälsa med ett generöst friskvårdsbidrag.

Vi på Meritmind sätter en ära i att både kunden och konsulten skall vara nöjda med uppdraget. Vi lägger stor tonvikt vid att matchningen stämmer både kompetensmässigt och privat.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande och cirka 5-7 års relevant arbetserfarenhet. Du har troligtvis påbörjat din karriär inom revision men insåg att du ville vara med och påverka och bidra operativt varpå du har arbetat något år som controller på ett bolag. Du drivs främst av din nyfikenhet att ta reda på varför saker hänger ihop som dem gör och därigenom att se om de går att göra ännu bättre.

Vi tror att för att lyckas och trivas i rollen behöver du vara utåtriktad och kommunikativ och gilla att knyta kontakter i organisationen. Du bör vara analytisk och trivs i en roll som både innebär arbete självständigt och i grupp. Du har förmågan och lusten att på ett pedagogiskt sätt klargöra kopplingen mellan siffrorna i rapporterna och affärsverksamheten.

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Carl Ence på carl.ence@meritmind.se eller 070 166 08 24. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)