Associerade ekonomikonsulter med erfarenhet från danska bolag, till Meritmind Syd

Associerade ekonomikonsulter med erfarenhet från danska bolag, till Meritmind Syd

Vi söker dig som är intresserad av interimsuppdrag hos våra kunder i Öresundsregionen. Vi söker erfarna ekonomikonsulter med F-skattsedel, alternativt kan tänka sig att vara visstidsanställd, till både kortare och längre uppdrag, på hel- och deltid hos våra kunder på både svenska och danska sidan av Öresund. Vi vill även gärna ha kontakt med dig som ännu inte har eget bolag, men är intresserad av rollen som konsult.

I rollen som konsult får du möjlighet att arbeta med varierande, intressanta arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av dansk redovisning. Du är bokslutssjälvständig med erfarenhet från ett eller flera danska bolag. Du har också arbetat med exempelvis dansk skatt, moms eller lön, samt haft myndighetskontakter.
  • F-skattsedel med egen verksamhet inom ekonomi, alternativt är intresserad av att bli konsult
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har flera års erfarenhet från kvalificerade ekonomitjänster, gärna i internationella mellanstora till större företag. Du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och du uttrycker dig väl på engelska. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och bidrar till våra kunders utveckling.

Personliga egenskaper

Som person är du en affärsorienterad, proaktiv och analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som associerad konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Placeringsort: Malmö med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige. Företaget grundades år 2000 och har idag ca 370 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

Kontakta konsultchef Magnus Petrisi070 782 25 57 eller magnus.petrisi@meritmind.se för att höra mer om rollen som konsult på Meritmind, eller skicka in din ansökan nedan så tar vi kontakt med dig!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)