Systemägare BI till Mercedes-Benz Finans i Malmö

Systemägare BI till Mercedes-Benz Finans i Malmö

Som systemägare inom BI på Mercedes-Benz Finans driver du data och analysområdet framåt i Malmö.

På Mercedes-Benz Finans i Malmö står vi för varannan leasad bil på den svenska och danska marknaden. Vi strävar efter att bli en mer datadriven organisation och som Systemägare inom BI blir du en möjliggörare för det. Med ett helhetsansvar över tjänsteleveransen driver du och prioriterar du ny funktionalitet och optimering av system ihop med verksamheten och externa leverantörer.

Vi erbjuder dig

Här är du del av en organisation som är liten nog att vara enkel att påverka framåt - och som samtidigt erbjuder trygghet och utvecklingsmöjligheter i och med vårt internationella moderbolag. Här möter du:
  • En roll med stor frihet där din kompetens är central i organisationen
  • Möjligheten att sätta data och analys i första rummet hos ett av världens mest framgångsrika bilföretag
  • Förmåner som bidrar till att du som medarbetare mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet och underlättar och tid för allt annat viktigt i livet
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Systemägare inom Business Intelligence accelererar du vårt data- och analysområde. Du ansvarar för våra system där du hanterar affärskritiska data som rör hela vår organisation. Du kommer bland annat att:
  • Samla in och förstå behov samt omsätta detta till features som går vidare till utveckling
  • Efter intresse och kunskap själv utveckla våra lösningar samt även driva vidare- samt förbättringsarbeten mot våra systemleverantörer
  • Ansvara för finansiell uppföljning och resursplanering
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du del av ett team med tvärfunktionell kompetens och du jobbar bland annat sida vid sida med andra tekniska systemägare som ansvarar för resterande IT-system. Vi har högt förtroende för dig och är måna om att du ska arbeta på det sätt som passar dig allra bäst, därför har vi en flexibel inställning till att variera arbete på kontoret med arbete hemifrån. Vårt kontor ligger på Dockgatan 1 i centrala Malmö.

Mer om dig

Då du har kontakt med många intressenter och dagligen kollaborerar med andra, är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter internt, och externt med nya och befintliga aktörer. Vi söker dig som är kunddriven och målinriktad samt har ett öga för detaljer med förmågan att samtidigt se helheten och ta beslut som är rätt för hela företaget.

För att förstå verksamhetens behov samt själv vidareutveckla lösningar ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba hands on med SQL. Vi använder Microsofts Business-intelligence produkter där tidigare erfarenhet av dessa är positivt. Du har förståelse för agila processer, utveckling och är van att samla in behov samt omsätta dessa till tekniska lösningar.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon 0736544607
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Systemanalytiker, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 18 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mercedes-Benz Finans Sweden AB och Denmark A/S erbjuder finansiella tjänster för både B2B och B2C för Mercedes-Benz fordon. Vi är en del av Mercedes-Benz Group och har en gemensam svensk-dansk organisation, med vårt huvudkontor i Öresundsregionen.

På Mercedes-Benz Finans strävar vi efter att vara en modern arbetsgivare. Vi främjar balansen mellan arbete- och privatliv genom till exempel flexibla arbetstider. Vi är en mångkulturell organisation och vi arbetar med mångfald och jämställdhet. Våra kollegor känner sig värderade, uppskattade och engagerade.

Som anställd på Mercedes-Benz Finans erbjuder vi dig ett brett utbud av marknadsanpassade förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Dessutom erbjuder vi fördelar relaterade till våra egna produkter.

Vi står inför förändring - gör du?