Menigo söker Innesäljare till Färskvaruhallen i Arlöv

Menigo söker Innesäljare till Färskvaruhallen i Arlöv

Din roll
Som Innesäljare i färskvaruhallen arbetar du med försäljning av färskvaror per telefon till våra restaurangkunder. Du kommer arbeta enligt ett schema måndag till fredag. Rollen innebär att stötta och vägleda våra kunder med deras inköp av färskvaror huvudsakligen per telefon. Genom din förståelse för våra kunders behov, din spetskompetens inom färskvaror och vårt sortiment arbetar du aktivt med merförsäljning och med att utveckla våra kunders verksamhet. Du får möjlighet att arbeta otroligt nära produkten med ett mycket spännande och väl utvecklat sortiment. I syfte att skapa nära relation med våra kunder följer du ibland med produktspecialisterna på kundbesök.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning samt erfarenhet från restaurangbranschen och bred kunskap inom färskvaror. Du har god datorvana och kunskaper inom Excel och övriga Officepaketet. Meriterande är om du har erfarenhet från försäljning sedan tidigare samt kunskaper från ett affärssystem.

Som person är du ansvarsfull och noggrann. Du är trygg och vågar fatta egna beslut och kan göra prioriteringar utifrån de givna ramarna som tjänsten ger. Du arbetar strukturerat och målinriktat och behåller lugnet även vid hög arbetsbelastning. Du är nyfiken och genom ditt intresse håller du dig uppdaterad inom vårt sortiment. Ditt personliga sätt gör att du enkelt skapar goda relationer och har lätt för att samarbeta. Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder
För att du ska lyckas i ditt arbete hos våra kunder satsar vi på din utveckling, du kommer ha en individuell utvecklingsplan och täta uppföljningar som hjälper dig i vardagen. För att du ska utveckla såväl din produktkunskap som säljteknik har vi regelbundet produktprovningar tillsammans med våra leverantörer och ett säljutvecklingsprogram för alla våra produktspecialister, Inne- och Utesäljare.

Menigo tillhör Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo är en del av en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. Vi tror på att människorna omkring oss är vår största tillgång och att vi som företag har en viktig samhällspåverkan. Vi vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där vi samarbetar för att nå resultat.

Vi har våra kunder i fokus och passionen för mat levande i vår vardag och vi vill bidra till en hållbar utveckling i samhället. Våra medarbetare kan och vill ta ansvar för sin egen utveckling. Vi tror på och lever våra värderingar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibilty.

Tjänsten är placerad i Arlöv.

Välkommen att söka!
Mer info
Kontaktperson Cathrine Wihlborg
Telefon +46 40 28 60 91
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)