Handledande Fordonstekniker till Mekonomen Bulltofta

Handledande Fordonstekniker till Mekonomen Bulltofta

ProMeister Solutions är bolaget som driver utveckling framåt inom fordonsbranschen. Med bland annat eget gymnasiekoncept, satsningar på utbildningar för människor i omställning samt egen YH-utbildning, driver vi "utbildningsverkstäder" med de senaste innovationerna. Till vår verkstad i Malmö söker vi nu dig med fordonsteknisk bakgrund som vill vara med och handleda framtidens fordonstekniker i vår välutrustade verkstadslokal. I våra lokaler finns både Mekonomen bilverkstad och ProMeisters utbildningsverkstad under samma tak. Hos oss fokuserar vi på kvalitet och vi erbjuder alltid marknadsmässiga fasta löner utan ackord i en trivsam arbetsmiljö.

Du som söker tjänsten är stolt över ditt yrke och delar gärna med dig av din kunskap och du brinner för lärande och utveckling. Att se andra utvecklas får dig själv att växa och du tycker det är roligt med satsningar på att framtidssäkra kompetensen i verkstaden.

Vi tror att du som söker tjänsten är:
  • genuint intresserad av bilar och framtidens verkstadsdrift.
  • ansvarsfull och ser utmaningar som ett steg i karriären.
  • stolt i yrkesutövande och värdesätter kvalité.
  • socialt utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga.
  • en person med känsla för god service.
  • intresserad av utbildning och av att dela med dig av dina tekniska kunskaper.
  • pedagogisk och tålmodig och har en förmåga att förklara sådant som verkar svårt på ett enkelt sätt.
Du som söker bör ha ett stort intresse för ny teknik inom bilbranschen och vi tror att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från verkstad eller fordonsmekaniskt utbildningsarbete. Du är lösningsfokuserad och ger inte upp i första taget, utan tar reda på lösningen när ingen annan levererar facit. Vi tror att du har en grundläggande Fordonsutbildning och i ditt arbete har du också erhållit erfarenhet och olika fortbildningar. Du har en god förståelse i engelska språket och minst B-körkort. Vidare är erfarenhet av felsökning meriterande liksom kunskaper inom motorstyrning och el- och hybridbil.

Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett dynamiskt bolag där du har stort inflytande över dina arbetsuppgifter. Med din bakgrund och erfarenhet tror vi också att du kommer att vara viktig i utvecklingen av ProMeisters innovativa satsningar.

Du som söker har ett stort driv och är nyfiken. Är du rätt person för uppdraget, men saknar någon av de mer formella kunskapskraven? - hör av dig till oss! Vi har en egen intern Academy fylld med kunskap som rätt person kan ta del av.

Tjänsten är förlagd till Malmö med anställningsstart enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta Pontus Qvarfordh på pontus.qvarfordh@promeister.com .

Tjänsten är på heltid 100 % och provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan nu!

Sista ansökningsdag: 2020-11-30
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.