Byggingenjör till Max Frank AB, Stockholm / Göteborg / Malmö

Byggingenjör till Max Frank AB, Stockholm / Göteborg / MalmöByggingenjör


MAX FRANK AB söker dig som vill arbeta med beräkning- och konstruktionsarbete i samarbete med kunder.

MAX FRANK AB arbetar mot den nordiska marknaden och är i ett kraftigt expansivt skede och skapar varje vecka framgångsrikt nya samarbeten med befintliga och nya kunder, beställare, konsulter och leverantörer.

På MAX FRANK AB får du arbeta med beräkningar, dimensionering, konstruktion i samarbete med kunder och även stötta säljare som tekniskt säljstöd vid behov. Du kommer också stötta med teknisk support internt och externt mot kunder. Du kommer initialt arbeta med produkten Egcobox där huvuduppgifterna består av att i dialog med kunders konstruktörer samla information och göra beräkningar.

Tjänstens placering kan vara Malmö, Göteborg eller Stockholm med omnejd. Tekniska teamet utgår idag från Malmö men arbetar även delvis på distans. Du rapporterar till Teknisk chef

"Vi på den tekniska avdelningen är ett litet team men med stor betydelse, vi är navet som får kugghjulen att snurra. Hos oss kommer du att få en varierande roll där du tillsammans med våra kunder tar fram de bästa lösningarna för varje enskilt projekt - det är det som gör oss så starka. Hos oss får du ett flexibelt arbete där du blir specialist inom flera olika områden. Den person som vi vill ha i vårt team är en lagspelare med starkt engagemang och som helt naturligt blir ännu en nyckelspelare!"

- Peter Berglund, Teknisk chef

"Som konstruktör på Max Frank är man med i hela processen, från införsäljning som ett tekniskt säljstöd för att sedan dimensionera och planera våra tekniska produkter från ritning till leverans, i en kontinuerlig kontakt med kunden.

Man ställs inför nya utmaningar varje dag, allt från utmanande projekt till utveckling av våra produkter. På Max Frank jobbar teknik tillsammans i ett mindre team där alla gör sitt yttersta för att bidra och skapa en familjär känsla"

- Almedin Buza, Konstruktör

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:
  • Beräkning, dimensionering och konstruktion i dialog och samarbete med kunders ingenjörer/konstruktörer
  • Arbetar självständigt men nära nordiska säljteamet och kollegor i Tyskland
  • Teknisk support internt och till kund
  • Tekniskt säljstöd i kundbesök tillsammans med säljare
Dina kvalifikationer
  • Civilingenjör eller bygginriktad eftergymnasial utbildning
  • CAD- och konstruktionserfarenhet från byggbranschen
  • Ritningsförståelse i kombination med dimensionering
  • Du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom byggsektorn
  • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
  • Meriterande om du har erfarenhet från infrastruktursektorn
Din Profil

För att lyckas i rollen är du strukturerad och noggrann, även på detaljnivå och betonar kvalitet framför kvantitet. Det är en kommunikativ roll där man arbetar i ett team med ingenjörer och säljare samt har kundkontakt, så det är viktigt att kommunicera på ett tydligt och okomplicerat sätt genom att vara pedagogisk och hålla en röd tråd och struktur genom sina anföranden.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om MAX FRANK AB

MAX FRANK koncernen har idag ca. 850 anställda runt om i världen där 17 dotterbolag ingår med säten i Europa, Nordamerika, Asien, Australien och Mellanöstern. Utöver är vi representerade av långvariga handelspartner i flertalet andra länder. MAX FRANK har utvecklats framgångsrikt och är idag en stor internationell aktör. Vår kontinuerliga tillväxt och framgång är resultatet av nöjda kunder tillsammans med vår starka och trygga värdegrund. Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och styrka. Vi är övertygade om att människorna är kärnan av företags resultat och att varaktig framgång endast byggs på respekt, uppskattning och förtroende. Vår ambition är att ständigt förbättras och se till nya möjligheter. För oss är det av yttersta intresse att kunna bistå våra anställda med utvecklingsmöjligheter och tydlig målsättning.

Max Frank AB startades 1964 i Malmö, under namnet Rolf Dickman AB. Sedan maj 2012 ingår Max Frank AB i den tyskägda MAX FRANK koncernen, som är en av Europas största, familjeägda, tillverkare och leverantör av tekniska lösningar för byggbranschen. Max Frank AB erbjuder ett brett sortiment inom sex olika områden: distanser, formteknik, armeringsteknik, tätningsteknik, byggnadsakustik samt prefab.

Läs mer på www.maxfrank.com/se

Sökord: byggingenjör, byggnadsingenjör, byggkonstruktör, beräkningsingenjör, Projektör, CAD, BIM
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 17 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.