Vi söker en säljare till vår Belysningsavdelning

Vi söker en säljare till vår Belysningsavdelning

Just nu söker vi säljare till vår Belysningsavdelning. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med lösningsorienterad försäljning där du arbetar under eget ansvar för att nå uppsatta mål samt driva och utveckla dina kundkontakter.

Vem är du
vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår och som ständigt vill lära sig nya saker - människor formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en föränderlig miljö. Vår kunder finns främst inom föreskrivande led; el-konsulter, arkitekter samt elinstallatörer, grossister och slutkunder såsom fasighetsbolag, kommuner och landsting.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ person som drivs av att föra affärer. Du har erfarenhet från försäljning där du ansvarat för att ha tagit fram en lösning som skapat ett mervärde för din kund.

Att hålla löften, leverera i tid och ge support i världsklass är grundpelarna i vår försäljningsorganisation.

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtandra. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som friskvårdsbidrag, kompetenshöjande insatser m. m. för samtilga av våra medarbetare.

Placeringsort: Malmö

Vill du bli vår nästa medarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan redan idag till: jobbansokan@malux.se

Sista ansökningsdag: 2018-10-07

Tillträde: snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Henrik Larsson, Försäljningschef Belysning, 072-050 4408
Mer info
Kontaktperson Henrik Larsson
Telefon 072-050 4408
Email Mejla Henrik Larsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malux.se
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En tryggare vardag för alla med Malux.
Våra produkter är fördelade över hela Sverige. De gör arbetet inom industrin lite säkrare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser.