Malux utökar sin organisation - nu söker vi säljare

Malux utökar sin organisation - nu söker vi säljare

Just nu söker vi säljare till vår avdelning för Port & Passage. Som säljare hos oss kommer du att arbeta med lösningsorienterad försäljning där du arbetar under eget ansvar för att nå uppsatta mål samt driva och utveckla dina kundkontakter.

Vem är du
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår och som ständigt vill lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en föränderlig miljö. Affärsområdet Port & Passage arbetar med produkter inom fastighetsbranschen och några av våra produktområden är portkommunikation, passagesystem och närvarokontroll. Våra kunder finns främst inom föreskrivande led; el-konsulter, arkitekter samt elinstallatörer, grossister och slutkunder såsom fastighetsbolag, kommuner och landsting.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ person som drivs av att göra affärer. Du har erfarenhet från försäljning där du ansvarat för att ha tagit fram en lösning som med det skapat ett mervärde för din kund. Du har kunskap om el och en god teknisk förståelse. Har du erfarenhet av att arbeta mot elinstallatörer, konsulter, fastighetsförvaltare, stat och kommun samt om du har kunskap om TCP/IP nätverk ser vi det som en merit.

Att hålla löften, leverera i tid och ge support i världsklass är grundpelarna i vår försäljningsorganisation.

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som friskvårdbidrag, kompetenshöjande insatser m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Placeringsort: Malmö

Vill du bli vår nästa medarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan redan idag till: jobbansokan@malux.se

Sista
ansökningsdag: 2018-10-07

Tillträde:
snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Henrik Larsson, Försäljningschef Belysning, 072-050 4408

En tryggare vardag för alla med Malux.
Våra produkter är fördelade över hela Sverige. De gör arbetet inom industrin lite säkrare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser.
Mer info
Kontaktperson Henrik Larsson
Telefon 072-050 4408
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)