Kalkylator

Kalkylator

Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet. På Stadsutvecklingsavdelningen planerar och bygger vi den hållbara staden, utifrån en helhetssyn. Vi söker nu en kalkylator med gedigen kunskap från mark och anläggning. Som kalkylator inom mark och anläggning ansvarar du för kalkylering av fastighets- och gatukontorets projekt, från förstudie och detaljplanskede till färdig bygghandling. I dina arbetsuppgifter ingår att granska och kvalitetssäkra prissatta mängdförteckningar, och i mån av tid även granska färdiga förfrågningsunderlag. I uppdraget kommer du ha en drivande roll i förvaltningens övergripande kalkylarbete för byggprojekt för mark och anläggning. Detta i nära samarbete med såväl projektledare, som ombud och byggledare. I uppdraget utarbetar du en metodik som kvalitetssäkrar vårt arbete med kalkyler i projektets olika skeden. Vidare arbetar du kontinuerligt och strukturerat med uppdatering kring marknaden och aktuellt prisläge. Du skapar även underlag och erfarenhetsbaserade prislistor och beräkningsschabloner. Genom dina kalkyler blir du en viktig kugge i stadens utveckling och är en resurs för hela fastighets och gatukontorets kalkylsammanhang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en byggteknisk bakgrund alternativ annan relevant utbildning, samt några års erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter inom mark och anläggning. Som kalkylator är det meriterande om du har kunskaper inom förhandling, avtal och kunskaper om AMA. Du tycker om att arbeta självständigt och har initiativkraft men har även en god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du noggrann, lösningsfokuserad och pedagogisk, med förmågan att se helhet och sammanhang.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Modig
Telefon 0709-341314
Email Mejla Anna Modig
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?