Entreprenadsombud med upphandlingsansvar- anläggning

Entreprenadsombud med upphandlingsansvar- anläggning

Vi erbjuder en mycket spännande och övergripande tjänst på beställarsidan av anläggningsprojekt. Dina huvuduppgifter blir att arbeta med upphandling och uppföljning av bygg-, och anläggningsentreprenader samt tillhörande konsulttjänster för den offentliga miljön. I din roll är du med i hela processen och får ett helhetsansvar för de upphandlingar du arbetar med. Tillsammans med någon av våra projektledare är du med och tar fram förfrågningsunderlag varefter du genomför upphandlingar inom ramen för Lagen om Offentlig Upphandling (LOU). När entreprenörer är kontrakterade och byggnationerna påbörjas är det du som blir Malmö Stads ombud ser till att Malmö Stad får det som beställts. Du blir en viktig del av byggandet av det framtida Malmö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan växla obehindrat mellan att vara en professionell och affärsinriktad upphandlare till att bli ett sakkunnigt ombud i projektens genomförandefas. Du har god kännedom om branschen och flerårig erfarenhet av bygg- och anläggningsentreprenader. Vi tror att du tidigare verkat inom offentlig verksamhet, entreprenad-, eller konsultföretag inom bygg och anläggning. Där har du haft en roll som ombud, entreprenadingenjör, projektledare, platschef, uppdragsledare, byggledare eller annan roll som bedöms likvärdig. Gärna med erfarenhet av betongkonstruktioner. I grunden har du en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå. Det är meriterande om du har genomfört upphandlingar inom ramen för LOU och du är väl förtrogen med regelverk som: AB04, ABT06, ABK06, ABK09 och AMA Anläggning. I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs, utöver affärsmässighet och branschkunskap, att du är strukturerad, analytisk och drivande. Du trivs med ett omväxande arbete och kan hantera flera projekt parallellt. Du är även en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift. Sist men inte minst är du en positiv och engagerad medarbetare som stödjer dina kollegor med samma lust och engagemang som dina kollegor kommer att finnas till hands för dig.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Gerhard Fransson
Telefon 072-0780021
Email Mejla Gerhard Fransson
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Malmö är en stad med vilja, mod och mänsklig värme, där det är lätt att känna sig hemma. En stad i ständig rörelse. Att jobba inom Malmö stad innebär att man har en aktiv och drivande roll i att skapa en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Där alla får utrymme att stärkas, växa och växa upp. Vi gör det med respekt, engagemang och stor uppfinningsrikedom. Här är inget omöjligt. Hos oss på Gatukontoret får du chansen att skapa Malmö bortom morgondagen. Vi satsar mer än 4 miljarder extra de närmaste 15 åren på att bygga en modern och hållbar stad och vill gärna ha med dig på resan. Just nu söker vi ett 20-tal nya medarbetare som vill göra skillnad. Låt oss skapa det nya tillsammans.