Vill du jobba som idrottsplatsvaktmästare på stadionområdet? Läs då vidare!

Vill du jobba som idrottsplatsvaktmästare på stadionområdet? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter

Nu söker en utav Fritidsförvaltningens sektioner på stadionområdet en ny idrottsplatsvaktmästare som tillsammans med kompetenta kollegor vill vara med och ge de föreningar och malmöbor som nyttjar våra anläggningar en god service och ett professionellt bemötande.

Som medarbetare hos oss arbetar du med att se till att våra lokaler är i sådant skick att Malmöborna upplever att de har hög kvalité och att föreningarna har bästa möjliga förutsättningar att utöva sin sport.

Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Exempel på arbetsuppgifter är lokalvård, isskötsel samt öppning och stängning av anläggningar. Du förväntas bibehålla och skapa en god kontakt med en hög grad av service åt föreningarna och allmänheten som nyttjar våra anläggningar. Körning av större maskiner samt administrativt arbete kan förekomma. Periodvis har arbetet ett högt tempo och kan stundtals vara tungt och fysiskt krävande.

Tjänsten innefattar kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du med ett stort intresse för ovanstående arbetsuppgifter och föreningsliv söker tjänsten.

Grundläggande krav är att du har gymnasieexamen eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt B-körkort. Du har även tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med något av följande: isskötsel, skötsel av sporthall, lokalvård, fastighetsskötsel eller som vaktmästare. Även erfarenhet av kundkontakt är positivt. I övrigt ingår det utbildning i hantering av olika maskiner och arbetsverktyg i tjänsten.

För lyckas i rollen är du som person ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Du är välorganiserad, ser vad som behöver göras och har öga för detaljer. Vidare bidrar du till ett gott samarbete i gruppen. Det är en självklarhet att du är positiv, lojal och flexibel. Eftersom du dagligen kommer att arbeta med elitföreningar ställer det höga krav på din servicenivå och flexibilitet. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt, samt god datorvana och goda IT-kunskaper.

Om arbetsplatsen

Enhet stadion

Enhet stadion är en del av driftavdelningen inom fritidsförvaltningen, som arbetar med att möta Malmöborna på samma sätt och med samma service över hela staden. På stadion arbetar vi i nära samarbete med evenemangs- och rekreationsavdelningen samt med föreningsavdelningen. Målet är att leverera service av hög kvalitet till alla som använder eller besöker fritidsförvaltningens anläggningar vilket innefattar idrottsutövande från nybörjare till elitnivå.

Inom stadionområdet ingår ett flertal större anläggningar för träning, matcher och publika evenemang så som Baltiska hallen, Isstadion, Atleticum, Baltiska bowlinghallen, Malmö IP, Malmö stadion, Stadion sporthall, gräsplaner och konstgräsplaner. På området bedrivs även skolverksamhet med cirka 600 elever.

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-16 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Tomas Melbacke
Telefon 0733-477030
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (10 dagar kvar)