Vill du jobba på bad i sommar? Läs då vidare!

Vill du jobba på bad i sommar? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter

Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig för jobb 1 juni-31 augusti? Då är det just dig vi söker till våra bad!

Vi letar just nu efter badvärdar, kafépersonal och aktivitetsledare till våra bad. Vi är intresserade av personer som vill jobba både hel-och deltid.

Som badvärd arbetar du med att ge service till våra besökare, övervaka säkerheten samt att se till att badets miljö är ren och fräsch. Att hålla i olika aktiviteter som till exempel vattengympa och bastukvällar ingår också. Du får möjlighet att testa på flera olika avdelningar som till exempel; bad-, reception- och gym- och relaxavdelningen.

I våra kaféer kommer du bland annat att arbeta med kassahantering, beställning av varor samt tillagning av enklare rätter så som sallader och smörgåsar. Andra arbetsuppgifter som ingår är lagerhantering, tvätt, disk och städning. Sist men inte minst ser du till att rutiner för egenkontroll och livsmedelshygien följs.

Som aktivitetsledare är du med och leder träningsgrupper, har gymgenomgångar och andra utomhusaktiviteter med våra besökare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid!

I tjänsterna ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsterna behöver du vara 18 år och ha gymnasieexamen. Har du utbildning i hjärt- och lungräddning eller badmästar-, simlärarutbildning eller annan utbildning inom friskvård är detta en fördel om du vill arbeta som badvärd eller aktivtetsledare. Vi ser även positivt på om du har arbetat i något serviceyrke, har erfarenhet av att bedriva olika verksamhetsrelaterade aktiviteter och/eller har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

För att vara aktuell för kaféet ser vi gärna att du tidigare arbetat i just kafé- eller i restaurangbranschen. Det är meriterande om du även har erfarenhet att arbeta med egenkontroll och livsmedelshygien.

Oavsett vilket bad du arbetar på, är det din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service. Du trivs också med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter.

Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har även goda datorkunskaper. I övrigt beaktas personlig lämplighet.

Ingen erfarenhet krävs.

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens badenhet
Under fritidsförvaltningens evenemangs- och rekreationsavdelning ligger badenheten. På enheten drivs fem bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Oxievångsbadet och Öresund Funkis. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen besöker oss en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Anställningsform: Sommarvikariat
Omfattning: Heltid och deltid
Antal tjänster: 30
Tillträde: 2021-06-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

På grund av den rådande pandemin är vet vi i nuläget inte hur många tjänster som vi behöver tillsätta. Därför kan vårt behov förändras under rekryteringsprocessens gång vilket kan resultera i att färre tjänster tillsätts än vad som först var tänkt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Burim Grajqevic
Telefon 0709-342511
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (7 dagar kvar)