Vill du bli speciallärare på gymnasiesärskolan? Nu har du chansen!

Vill du bli speciallärare på gymnasiesärskolan? Nu har du chansen!

Arbetsuppgifter

Valdemarsro gymnasium söker dig som är lärare med ambitionen att så småningom bli speciallärare, med inriktning mot utvecklingsstörning, för undervisning inom gymnasiesärskolan.

Vi erbjuder dig en trygg anställning i kombination med kompetensutveckling i form av studier inom programmet Speciallärarutbildning med specialisering mot utvecklingsstörning, 90 hp. Studierna genomför du parallellt med ditt arbete som lärare med bibehållen lön för utbildningens obligatoriska träffar. När utbildningen är genomförd ges du titeln speciallärare och du nylönesätts.

Hos oss bedrivs undervisningen anpassat efter elevgruppens behov i samarbete med barnskötare och elevassistenter. Ditt uppdrag består i att ansvara för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. För att du ska trivas och känna dig trygg i din nya roll kommer du dels få en fördjupad introduktion men också en mentor med erfarenhet och behörighet för gymnasiesärskola.

Kvalifikationer

Vi tror att du som är en kreativ person kommer trivas i gymnasiesärskolan. Här finns stora möjligheter att skapa individanpassade pedagogiska lösningar för våra elever. Vi söker dig som har en grundskollärarexamen eller förskollärarexamen samt 3 års erfarenhet av läraryrket. Du har ett engagemang för våra elever och ser fram emot att utveckla din kompetens för behörighet inom gymnasiesärskola.

Vi söker en medarbetare som har en förmåga att strukturera samt omstrukturera efter elevernas behov. Vi tror att digital teknik främjar elevens lärande. Därför söker vi dig som vill använda IT i undervisningen för att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever.

Låter detta som din nästa utmaning? Sök!

Om arbetsplatsen

Valdemarsro gymnasium erbjuder utbildningar för elever på gymnasiesärskolans individuella och nationella program. Vår ambition är att varje dag möta våra ungdomar utifrån deras förutsättningar och behov för att var och en ska utveckla sitt lärande som mest.

Vi är en lärande organisation och tar det på allvar. Som stöd för det pedagogiska arbetet har vi en väletablerad struktur för kollegialt lärande. Hos oss får du 120 nya kollegor som alla arbetar för at våra elever ska nå målen med sin utbildning. Vi har fokus på elevernas lärande tillsammans med andra, elevers ökade självständighet samt att utveckla elevernas individuella uttryckssätt.

Vill du vara en del av vårt arbete?

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida valdemarsrogymnasium.malmo.se/

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Augusti 2021 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Johan Jakobsson
Telefon 0729-836243
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (3 dagar kvar)