Vikarierande planeringssekreterare till grundskoleförvaltningen

Vikarierande planeringssekreterare till grundskoleförvaltningen

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarierande planeringssekreterare till skolplaceringsenheten!

Du kommer arbeta med skolpliktsbevakning, vilket innebär handläggning av skolpliktsärenden, stöd till förvaltningens skolor i skolpliktsrelaterade frågor och sedvanliga administrativa uppgifter såsom diarieföring och e-posthantering.

Även om du i din roll arbetar självständigt blir du en del av ett trevligt team på enheten och får en chef som leder med mycket tillit. Tillsammans är ni med och bidrar till arbetet för varje elevs bästa skola!

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk examen om 180 HP med någon form av samhällsvetenskaplig inriktning. Det är ett krav att du har erfarenhet från liknande relevanta arbetsuppgifter och du får gärna ha arbetat administrativt i offentlig förvaltning.

Du behöver ha erfarenhet av att arbeta i relevanta IT-system, vilket gärna får vara Extens eller Platina. Eftersom du i ditt dagliga arbete har mycket olika kontakter är det viktigt att du är obehindrad i tal och skrift både på svenska och engelska.

För att trivas och passa i rollen tror vi att du är en person som får saker gjorda utan att det påverkar struktur och kvalitet. Det är också viktigt att du är flexibel och kan ställa om när förutsättningarna ändras.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Avdelningen kvalitet och myndighet utgör en av fem övergripande stödfunktioner på grundskoleförvaltningen. Avdelningens uppdrag är att skapa förutsättningar för likvärdighet, rättssäkerhet och god måluppfyllelse för eleverna genom att ge kvalificerat stöd och råd till skolorna, förvaltningsledningen och grundskolenämnden. Genom att ta fram underlag för beslutsfattande och analys samt identifiera utvecklingsmöjligheter bistår avdelningen kvalitet och myndighet huvudmannen med att uppnå såväl nationella som kommunala mål. Syftet med vårt gemensamma arbete är att i alla delar bidra till att skapa varje elevs bästa skola. Avdelningen består av fyra enheter; kanslienhet, kommunikationsenhet, kvalitets- och utredningsenhet och skolplaceringsenhet.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat, till och med 31/1- 2022
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (4 dagar kvar)