Vikarierande biträdande rektor till Ängslättskolan

Vikarierande biträdande rektor till Ängslättskolan

Arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet att ta dig an ett utvecklande vikariat som biträdande rektor på Ängslättskolan!

Du blir en del av en stabil ledningsgrupp bestående av rektor, ytterligare två biträdande rektorer samt administrativ chef. Vi samarbetar tätt tillsammans och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet!

I ditt uppdrag kommer du att ansvara för årskurs 1-3 inklusive fritids. Du kommer även att ha ett ansvar för vår grundsärskoleverksamhet. Även om du har ett stort eget ansvar kommer du att ha stora möjligheter att bolla och samarbeta med biträdande rektor för årskurs 4-6.

Du är underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar.

Ta chansen att få prova på ett kul ledaruppdrag!

Kvalifikationer

Vi söker dig med en pedagogisk examen och erfarenhet av arbete i en F-6 skola. Du har erfarenhet från någon form av ledarroll i skolan och har du även någon ledarutbildning med dig i bagaget är det ett plus.

Det är en fördel om du har kunskap kring fritidshem och EHT-arbete. Det är även bra om du har kunskap eller erfarenhet kring grundsärskola.

Som person ska du vara lite mer utav en förvaltare än en visionär, i den mening att du ska förvalta och fortsatta driva det redan påbörjade utvecklingsarbetet inom ansvarsområdet. För att trivas tror vi även att du en person som är trygg i dig själv och dina beslut samtidigt som du får energi av att samarbeta. Vi tror också det är viktigt att du har en god analytisk förmåga.

Vill du arbeta för varje elevs bästa skola tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Ängslättskolan ligger i Bunkeflostrand och är en treparallellig F-6 skola med integrerad grundsärskola för årskurs 1-6. Här arbetar vi efter Bunkeflomodellen som innebär fysisk aktivitet på schemat varje dag, samtidigt som vi satsar på vår digitala utveckling. Vi driver utvecklingsarbete tillsammans, både i arbetslagen och ledningen. Just nu arbetar vi bland annat med att anpassa lärmiljön i klassrummet för att varje elev ska kunna lära utifrån sina förutsättningar. Alla elever och all personal på Ängslättskolan ska känna trygghet, glädje och trivsel!

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: 100% till läsårsslut 2022.
Antal tjänster:1
Tillträde: september 2021

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Birch-Jensen
Telefon 0734-01 85 31
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)