Vi söker undersköterskor till Lundavägens korttid!

Vi söker undersköterskor till Lundavägens korttid!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en undersköterska som med engagemang, samarbetsförmåga och arbetsglädje vill bli en del i vårt team.

Som undersköterska på Lundavägens korttidsboende tränar, stödjer och hjälper du våra brukare i omvårdnaden utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd.

Du hjälper våra boende med personlig omvårdnad, serviceinsatser samt utför medicinska insatser på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen och upprätta genomförandeplaner. Du har också en aktiv del i planering, team- och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och erfaren undersköterska. Du har god erfarenhet av att dokumentera och är van vid att utföra medicinska arbetsuppgifter enligt delegering. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och använder datorn som ett verktyg i ditt dagliga arbete. Om du har en, för arbetsplatsen, relevant vidareutbildning är detta en merit.

Samarbete med andra yrkesgrupper som sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och andra externa samarbetspartners är en naturlig del av arbetet. Du har ett stort intresse och engagemang för arbete inom äldreomsorgen.

Som person är du stabil och trygg har ett gott bemötande och ett stort tålamod. Du har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad, flexibel och tar ett stort eget ansvar i det aktiva omvårdnadsarbetet.

Du trivs med att arbeta nära dina kollegor men tycker även om självständigt arbete. En viktig del i det dagliga arbetet är att känna arbetsglädje och delta aktivt i verksamhetens utveckling.

Om arbetsplatsen

Välkommen till Lundavägens korttidsboende, här tar vi hand om totalt 44 patienter som är bosatta på fyra våningsplan. Vi är ett starkt team med undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och chefer. Lundavägens korttidsboende ligger centralt mellan köpcentrum Entré och Värnhemstorget. Här finns utmärkta kommunikationsmöjligheter men även nära till stadens utbud.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: tillsvidare
Omfattning: Heltid, tjänsten är på 85% men en del av arbetstiden kan förläggas på en annan arbetsplats.
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-05-01 eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Kontaktperson Vesna Deronic
Telefon 040-343819
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (7 dagar kvar)