Vi söker två avtalsförvaltare med fokus på hyres- och arrenderätt!

Vi söker två avtalsförvaltare med fokus på hyres- och arrenderätt!

Arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som har ett intresse och erfarenhet av att förhandla och skriva avtal inom fastighetsområdet. Tjänsten som avtalsförvaltare hos oss innebär att du kommer att förhandla, omförhandla och upprätta olika typer av nyttjanderättsavtal, huvudsakligen lokalhyresavtal och arrendeavtal, där det är lämpligt utifrån ett strategiskt markägarperspektiv.

Du kommer att tillhöra Markavtalsenheten som ansvarar för kommunens alla avtal som rör utarrenderingar av kommunens mark och är en del av fastighetsavdelningen som köper, förvaltar, upplåter och säljer stadens mark. Malmös tillväxt ställer höga krav på en god förvaltning av kommunens markreserv som är strategiskt viktig för kommunens framtida utveckling och ekonomi.

I tjänsten är det viktigt att kunna etablera goda relationer med andra då du kommer att ha ett nära samarbete med markförvaltare inom andra delar av fastighetsavdelningen samt många kontakter med både befintliga och nya kunder som kan bestå både av privatpersoner, företag och föreningar. Arbetet innebär också att hantera allmänhetens frågor som berör bland annat markanvändning.

Du kommer även att vara en del i enhetens fortsatta arbete med att utveckla och förbättra dess administrativa processer och fortsätta den digitala utvecklingen. I tjänsten kan det också bli aktuellt att delta i utredningsarbete kopplat till både enhetens och förvaltningens arbetsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom lantmäteri, juridik, fastighetsföretagande eller motsvarande examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom kommersiell hyres- och arrenderätt.

Du har relevant och aktuell arbetslivserfarenhet inom kommersiell fastighets-, markförvaltning eller motsvarande där du har exempelvis arbetat med avtalsskrivning, analys- och utredningsarbete. Om du har erfarenhet av fastighetsvärdering är detta meriterande och likaså om du har erfarenhet av avtalsförhandlingar. Det är även meriterande om du har kunskaper i och erfarenhet av arbete med GIS. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du driven och har god helhetssyn. Du arbetar självständigt, lösningsfokuserat och tar egna initiativ baserade på ett gott omdöme. För att lyckas i tjänsten behöver du även ha en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Då du kommer att ha en mängd externa såväl som interna kontakter är det viktigt att du är öppen och tydlig i ditt sätt att kommunicera samt har god förmåga att samarbeta tillsammans med andra.

Vad erbjuder vi dig?
Ditt arbete kommer att bidra till att Malmö stads nyttjar sin mark på bästa möjliga sätt. Du kommer även,tillsammans med kollegorna på enheten, att vara en viktig del i arbetet kring hur Malmö stad använder sitt fastighetsinnehav på både kort och längre sikt. Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp där det finns goda möjligheter att utvecklas inom arbetsområdet.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Susanne Dagnekvist
Telefon 0701-46 03 76
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)