Vi söker en avtalsförvaltare!

Vi söker en avtalsförvaltare!

Arbetsuppgifter

Malmö växer, vi står inför stora utmaningar och behovet av bostäder, arbetsplatser och offentligservice ökar snabbt. Malmös tillväxt ställer höga krav på en god förvaltning av kommunens markreserv. En reserv som är strategiskt viktig för kommunens framtida utveckling och ekonomi. Markavtalsenheten förvaltar cirka 4500 nyttjanderättsavtal och är en del av fastighetsavdelningen som köper, förvaltar, upplåter och säljer stadens mark.

Som avtalsförvaltare hos oss kommer du förhandla, omförhandla och upprätta olika typer av nyttjanderättsavtal, huvudsakligen lokalhyresavtal och arrendeavtal, där det är lämpligt utifrån ett strategiskt markägarperspektiv.

Du kommer vara med att fortsätta enhetens arbete med att utveckla sina administrativa processer. I tjänsten kommer du även att ha ett nära samarbete med markförvaltare inom andra delar av fastighetsavdelningen samt många kontakter med både befintliga och nya kunder som kan bestå både av privatpersoner, föreningar och företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom lantmäteri, juridik, fastighetsföretagande eller motsvarande examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom kommersiel hyres- och arrenderätt.

Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom kommersiell fastighets-, markförvaltning eller motsvarande där du har exempelvis arbetat med avtalsskrivning, analys- och utredningsarbete. Om du har erfarenhet av fastighetsvärdering är detta meriterande och likaså om du har erfarenhet av avtalsförhandlingar. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du driven och har god helhetssyn. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ baserade på ett gott omdöme. Då du kommer att ha en mängd externa såväl som interna kontakter är det viktigt att du är öppen och tydlig i ditt sätt att kommunicera samt har god förmåga att samarbeta tillsammans med andra.

Vad erbjuder vi dig?

Ditt arbete kommer att bidra till att Malmö stads nyttjar sin mark på bästa möjliga sätt. Du kommer även, tillsammans med kollegorna på enheten, att vara en viktig del i arbetet med hur Malmö stad använder sitt fastighetsinnehav på både kort och längre sikt. Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp där alla jobbar självständigt men med stora möjligheter till erfarenhetsutbyte.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Susanne Dagnekvist
Telefon 0701-46 03 76
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)